Cod Promoțional Vlad Cazino – Pași Activare Bonus 999 LEI

După cum puteți vedea atunci când vă înregistrați la Vlad Cazino, puteți folosi un cod promoțional. Este acesta necesar pentru a activa cel mai nou bonus de bun venit în 2020? Vă voi prezenta mai jos pas cu pas cum să vă înregistrați și să activați bonusul.

bonus vlad cazino

[maxbutton id=”1″ text=”Activează bonusul Vlad Cazino” url=”https://blogdepariuri.ro/go/vld-czn”]

Nu este nevoie să folosiți niciun cod promoțional, bonusul se va activa automat la prima depunere atunci când folosiți linkul de mai sus. Click pe buton și veți primi bonus 100% până la 999 LEI, 101 rotiri gratuite la slotul Shining Crown și 5 tokenuri gratuite pentru jocul JackPOT Poker.

Acest bonus este valabil doar pentru clienții noi, 18+. Depunerile prin Skrill, Neteller sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de bun-venit. Rotirile gratuite vor fi disponibile în următoarea zi lucrătoare efectuării depunerii, înainte de 23.59 CET. Un singur bonus poate fi acceptat și activat în același timp. Dacă există deja un bonus activ în cont, trebuie întâi acesta rulat, altfel bonusul sau câștigurile aferente vor fi pierdute. Se aplică T&C

Pași activare bonus 2020: 999 LEI + 101 rotiri gratuite + 5 tokenuri poker

Iată cum puteți activa bonusul pas cu pas fără a fie nevoie de a introduce un cod promoțional Vlad Cazino:

  1. Mergeți pe pagina cazinoului fliosind acest link.
  2. Apăsați pe butonul Joacă Acum.
  3. Introduceți datele personale. Atât timp cât vedeți mesajul „Oferta dvs. de Bun-Venit selectata”, atunci bonusul este activat
  4. Continuați procesul de înregistrare prin introducerea celorlalte date cerute, printre care userul dorit, parlia, e-mailul etc.
  5. Verificați adresa de e-mail și identitatea.
  6. Mergeți în secțiunea de depunere. Veți primi dublul primului depozit în limita a 999 LEI. Depunerile prin Skrill, Neteller sau Paysafecard sunt acceptate pentru activarea acestui bonus.
  7. Cele 101 rotiri gratuite sunt activate automat a doua zi. Le puteți folosi pentru jocul Shining Crown.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *