Cod bonus Winbet: 50 rotiri gratuite fără depunere + 20 RON

Cum poți activa un bonus fără depunere la Winbet de 50 rotiri gratuite + 20 RON pariu gratuit și este nevoie să folosești un cod bonus la înregistrare? În acest articol îți voi prezenta detaliile bonusului de bun venit oferit de Winbet pentru cei care vor să îți deschidă cont și să încerce noua lor platformă de pariuri și jocuri de casino online.

Bonusul oferit de Winbet este unul dintre puținele ce oferă atât rotiri gratuite fără depunere, cât și free bet. Astfel, poți activa 50 rotiri gratuite la slotul 20 Burning Hot + un pariu gratuit de 20 RON folosind linkul de mai jos.

winbet bonus fara depunere
Activează bonus

Cod bonus Winbet

Winbet oferă luna aceasta 50 rotiri gratuite fără depunere în valoare de 10 RON și 20 RON free bet dacă nu ai deja un cont. Acesta este acordat după ce îți încarci actul de identitate (buletin sau pașaport) în secțiunea de Verificare Documente a profilului tău. Bonusul este acordat fără să fie nevoie să introduci un cod bonus în procesul de înregistrare, dar trebuie să urmezi linkurile/butoanele din articol.

cod bonus winbet

După ce documentele sunt verificate, primești cele 50 rotiri gratuite la slotul 20 Burning Hot de la Amusnet, unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate din România. Fiecare rotire are valoarea de 0.2 RON. De asemenea, vei primi și 20 RON sub formă de freebet.

Ghid activare bonus fără depunere / rotiri gratuite

Haideți să vedem pas cu pas cum putem activa cele 50 rotiri gratuite fără depunere oferite de Winbet ca bonus de bun venit:

  1. Accesează acest link și urmează procesul de înregistrare de pe Winbet, completând numele de utilizator dorit, email, parola, telefon etc. Lasă câmpul cod bonus liber.
  2. După ce te-ai înregistrat, mergi în secțiunea „Profilul meu” și uploadează buletinul sau pașaportul pentru a verifica documentele la secțiunea „Verificare”.
  3. Așteaptă ca echipa de suporta celor de la Winbet să îți aprobe documentele, proces ce poate dura până la 48 ore.
  4. După ce documentele au fost verificate, mergi în secțiunea „Ofertele mele” din profil și alege bonusul fără depunere.
  5. Mergi la secțiunea de Cazino, selectează slotul 20 Burning Hot și beneficiază de cele 50 rotiri gratuite fără să fie nevoie să faci o depunere.

Termeni și condiții

Iată cele mai importante condiții pe care trebuie să le ai în vedere legat de această promoție:

  • Rotirile gratuite trebuie jucate în maxim 2 zile.
  • Poți retrage maxim 1000 LEI ca potențial câștig de pe urma acestui bonus.
  • Termenul limită pentru rularea bonusului este de 7 zile după activare.
  • Trebuie să depui cel puțin 50 LEI pentru a putea retrage eventualul câștig.

Despre Winbet

Winbet este unul dintre cazinourile online bine mediatizate. Platforma este deținută și operată de compania Global Interactive Solution Limited, care are sediul în Malta și a obținut licență pentru piața românească valabilă din 01.03.2018 până în 29.02.2028.

Bonusuri la depunere

Dacă îți deschizi cont la Winbet și îți verifici identitatea până la 30 noiembrie 2023, primești până la 9.000 RON în urma primelor trei depuneri, apoi și 300 de rotiri gratuite cash:

– bonus cazino de 100% din prima depunere (de minim 100 RON) până la 3.000 RON, cu cerință de rulaj x30 (depunere plus bonus). Așadar, dacă depui 200 RON, primești 200 RON bonus și ai de rulat (200 + 200) x 30 = 12.000 RON.
– bonus cazino de 125% din a doua depunere (de minim 200 RON) până la 3.000 RON. cu cerință de rulaj x25 (depunere plus bonus).
– bonus cazino de 150% din a treia depunere (de minim 300 RON) până la 3.000 RON, cu cerință de rulaj x20 (depunere plus bonus).

Pentru rulajul care trebuie făcut în maxim două zile de la activarea bonusului, sunt luate în considerare numai rundele cu miza maximă 15 RON, iar suma cash care poate fi retrasă după rularea fiecărui bonus este de 10.000 RON.

După ce finalizezi rulajul bonusurilor, primești 300 de rotiri gratuite fără cerințe de rulaj: 100 la slotul „20 Golden Coins”, 100 la „Sugartime” și 100 la „Zodiac Wheel”. Rundele gratuite au valoarea 0,20 RON fiecare și sunt valabile două zile de la creditarea în cont. Poți retrage maxim 1.000 RON după utilizarea lor.

Atenție: bonusul la depunere Winbet trebuie activat în termen de 30 de zile de la înregistrarea pe platformă.

Interfață

Cazinoul online Winbet are o interfață bine structurată, cu un meniu orizontal derulant, în care ai butoane pentru toate secțiunile importante, atât către oferta de jocuri, cât și către promoții și jackpoturi.

Dacă nu vrei să alegi din meniu, ai posibilitatea să dai scroll down, iar pe ecran îți vor apărea cele mai importante jocuri din fiecare secțiune: jocuri de top, cele mai jucate, jackpots, jocuri noi, jackpot cards, jackpot high cash, Egypt Quest jackpot ș.a.m.d.

În cazul în care știi ce vrei să joci, ai la dispoziție funcția de căutare. Dai click pe lupa din partea superioară a paginii principale (în linie cu „Winbet”), apoi scrii numele jocului.

Metode de plată

Acest operator acceptă următoarele metode de plată:

– Card bancar (de debit sau de credit) – depunere mimimă 20 RON/depunere maximă 50.000 RON (transfer instant);
– Skrill, Neteller – depunere mimimă 20 RON/depunere maximă 50.000 RON (transfer instant);
– Paysafecard – depunere mimimă 20 RON/depunere maximă 4.600 RON (transfer instant);
– OKTO.CASH – depunere mimimă 20 RON/depunere maximă 4.500 RON (transfer instant);
– CashPay Winbet.ro – depunere mimimă 5 RON/depunere maximă 45.000 RON (transfer instant, după aprobare).

Pentru retrageri sunt disponibile următoarele instrumente:

– Card bancar: retragere minimă 60 RON (se procesează în 24-72 de ore lucrătoare);
– Skrill, Neteller, Paysafecard: retragere minimă 60 RON (procesare instantă);
– CashPay Winbet.ro – retragere minimă 20 RON (procesare instantă).

Contact & Suport

În cazul în care ai nevoie să contactezi serviciul de Relații Clienți, există trei modalități:

– live chat (doar dacă ești logat în cont);
– telefon: 031630877;
– email: contact@winbet.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN