Table online pe bani reali – Unde & Cum să joci

Unde poți să joci table online pe bani reali? Citește în continuare pentru a afla care este agenția online recomandată și cum te poți distra imediat după ce îți deschizi cont, care sunt tipurile de turnee și ce trebuie să urmărești atunci când te așezi la o masă de table sau când creezi un joc.

Unde poți să joci table online pe bani reali

Îți recomand platforma de cazino Netbet, unde ai parte de distracție alături de alți jucători ca tine, pe bani reali.

table online pe bani reali

Totul este foarte simplu, așa cum poți vedea în continuare. Îți prezint ce ai de făcut, pas cu pas, pentru a da cu zarul virtual și a simți adrenalina unor meciuri cu răsturnări de situație.

Cum să joci

Evident, primul pas este să te înregistrezi pe platforma online menționată, care oferă jocuri de table pe bani reali. După ce te loghezi în cont și efectuezi un prim depozit, dai click pe butonul „Table”, din meniul orizontal.

table online pe bani reali netbet

Ajungi astfel în pagina principală a jocului. În partea centrală a ecranului, ai mesele deja existente. Te poți „așeza” la oricare dintre ele, dar asta înseamnă că accepți condițiile celui care a creat-o. În cazul în care vrei să creezi propria masă, ai în partea dreaptă un meniu în care îi setezi caracteristicile.

Pentru a crea un joc clasic, trebuie să setezi miza, timpul de joc (de la două la șase minute), timpul mutării (de la 3 la 30 de secunde), punctajul (numărul de runde de joc) și să alegi dintre convențiile de joc. Acestea sunt următoarele:

– incognito (nu este afișat numele de utilizator);
– cu rating (primești un punctaj în funcție de rezultate);
– cu cub (pe perioada jocului, poți propune dublarea scorului);
– cu Koks (jocul valorează trei puncte dacă un jucător scoate toate piesele de pe tablă, iar oponentul a rămas cu minim o piesă pe bară sau în casa adversarului – marț tehnic);
– cu redublare (jucătorul căruia i s-a făcut propunerea de dublare poate redubla);
– cu regula Jakoby (marț-ul și marț-ul tehnic valorează doar un punct);
– privat (nimeni nu va putea urmări jocul în desfășurare).

table online pe bani reali netbet 3

Miza minimă pentru crearea unei mese este de 5 lei, iar miza maximă este de 100 de lei. Trebuie să știi că operatorul percepe o taxă de participare la jocul de table, cea standard fiind de 4% din miza plasată de fiecare jucător. Poți deschide maxim 3 mese de joc în același timp.

Din momentul în care ai creat o masă, aceasta va fi vizibilă în lista de mese disponibile și vei primi un mesaj atunci când un adversar dorește să se alăture jocului.

Turnee de table online

Poți participa și la turneele (standard sau Sit&Go) care sunt vizibile în secțiunea specială. În pagina principală sunt afișate ora de start, jocurile, tipul, numele, statutul, punctajul, premiul acordat și buy-in-ul (taxa de participare). Suplimentar, în meniul de turneu sunt specificate numărul de jucători înscriși și numărul minim de jucători necesar pentru ca turneul să aibă loc, numărul de locuri câștigătoare și convențiile de joc.

Jocul de table ține în același timp de noroc și de strategie. De aceea, jucătorii pricepuți sunt favoriți în fața începătorilor. Dacă nu ai experiență, este bine să nu te confrunți din prima cu oponenți care au rating ridicat și să nu riști mize mari. Ia-o ușor și joacă în primul rând pentru distracție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN