Cod Promo Betano: Cum iau bonus 500 LEI la înregistrare

Am tot fost întrebat legat de Betano ce cod promo trebuie să folosesc la înregistrare pentru a beneficia de bonus, fapt pentru care m-am gândit să scriu acest mic ghid de înregistrare și activare bonus.

Indiferent că vreți să jucați la sport sau la cazino, puteți beneficia de dublul primului depozit în limita a 500 LEI. Asta înseamnă că vă puteți înregistra ca utilizator nou și dacă depuneți cel puțin 25 LEI veți primi 100% extra să mă joc.

Ghid activare cod promo / bonus Betano

1. Accesează acest link pentru înregistrare.

Activează bonus

2. Introdu adresa de email și datele personale (nu vă faceți griji pentru că ele sunt protejate de GDPR, iar dacă introduceți date false contul nu va fi verificat conform legii ONJN și bonusul nu va fi revendicat).

3. Lasă liber câmpul de cod promo. Bonusul se va activa automat folosind aceste instrucțiuni, nu e nevoie de a introduce un cod promoțional separat.

4. Apasă pe butonul de încheie înregistrarea.

5. Fă un depozit folosint un card sau Paysafecard. Bonusul nu va fi primit dacă folosiți Skrill sau Neteller. Primești apoi dublul primei depuneri (minim 25 LEI, maxim 500 LEI).

Condiții de rulare bonus Betano

Pentru a putea retrage banii primiți ca bonus, trebuie să rulezi suma primită extra de 5 ori la cote de minim 1.65.

Asta e tot. Nu ai nevoie de alt cod promo Betano la înregistrare pentru a primi bonusul – poți accesa linkul și folosi instrucțiunile de mai sus și activezi bonusul garantat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *