AC Milan vs Juventus – Ponturi Pariuri 7 iulie 2020

Eternul derby din Italia are loc în această seară, la ora 22:45, AC Milan întâlnind pe teren propriu liderul Seriei A, Juventus. Echipa lui Cristiano Ronaldo poate face un pas important în asigurarea celui de-al 9-lea titlu consecutiv în Seria A. Voi analiza mai jos meciul și voi oferi pronosticul meu pentru pariuri.

Juventus are un avans de 7 puncte față de ocupanta locului 2, Lazio, ultimele meciuri fiind câștigate fără probleme în fața celor de la Torino, Genoa și Lecce. Astfel, Juventus vine după o victorie de 4-1 contra celor de la Torino, în timp ce Milan a reușit o victorie importantă contra lui Lazio.

Milan se bate pentru puncte importante ce o pot duce pe un loc de calificare în Europa League, momentan echipa Stefano Pioli ocupând locul 7, având nevoie de 2 puncte pentru a trece pe locurile 5/6 ocupate de Roma și Napoli. Testul din această seară reprezintă însă o provocare foarte mare, Milan fiind eliminați de echipa lui Ronaldo din Cupa Italiei în semifinale, ajungând la un șir de 11 meciuri fără victorie împotriva celor de la Juventus. Vestea bună este că Ibrahimovic a revenit în joc, iar Juventus nu se poate baza pe Paulo Dybala.

Deși Juventus este favorită, cred că riscul de a miza pe ei nu merită, astfel că voi propune pentru seria de ponturi pariuri de fotbal un nou pronostic pe goluri.

Pont Pariuri – AC Milan vs Juventus

Pronostic: Ambele echipe înscriu? Da
Cotă: 1.70
Casă de pariuri: Betfair
Data: 7 iulie 2020

Vezi mai multe cote @ Betfair

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *