Top aplicații pariuri sportive Android/iPhone: Păreri 2020

Care este cea mai bună aplicație de pariuri sportive în 2020? Voi face aici un top al aplicațiilor de mobil pentru Android și iOS/iPhone în funcție de facilitățile fiecăreia și ce păreri au utilizatorii despre fiecare dintre ele.

Aplicațiile mobile de pariuri sportive sunt cea mai modernă variantă prin care puteți intra în lumea cotelor online. De cele mai multe ori, vorbim de două opțiuni: pentru telefoanele și tabletele cu Android pe de o parte și pentru telefoanele și tabletele cu sistem de operare iOS pe de altă parte. Există totuși case de pariuri care propun și navigarea în contul de jucător direct din browserul mobil, fără să fie nevoie de instalarea unui program special dedicat. Nu despre acestea vom vorbi astăzi, ci despre aplicațiile mobile de la cele mai importante case de pariuri din România. Vom dezbate argumente pro și contra pentru aplicațiile de la Unibet, Betano, Betfair, Netbet, Sporting Bet, 888sport și Superbet.

Unibet – Aplicație Android / iOS

Avantaje / dezavantaje aplicație Unibet

La acest bookmaker există atât varianta Android, cât și cea iOS. Sunt o serie importantă de avantaje pentru cei care aleg să meargă pe opțiunea mobile în cazul pariurilor sportive.

 • Nu există diferențe între oferta de app și cea de desktop sau laptop;
 • Se pot efectua depuneri și retrageri de sume și de pe Android sau iOS;
 • 30.000 de evenimente la care se oferă stream live, dacă aveți o sumă minimă în cont. Puteți viziona meciuri din Spania și Germania (fotbal) și chiar din NBA.

Există un mic dezavantaj pentru modul în care vă veți procura aplicația de Android, fapt ce ține de politica Google privind jocurile de noroc și nu de Unibet pariuri. Nu veți găsi de descărcat în Google Play varianta Android, ci o veți lua de pe site, fiind nevoie de bifarea Surselor Necunoscute din meniul telefonului pentru configurare. La gadgeturile iOS nu există această problemă.

Părerile utilizatorilor despre aplicația Unibet

Aplicația este foarte bună dar uneori se blochează când mă uit la streaminguri live. – murfy

Îmi place. Singura chestie care mă enervează e că nu se actualizează balanța în timp real. – adiandries

4 stele. Nu are sau nu am găsit eu boost de cote. Pariurile live sunt criminale, cotele se schimbă non stop și nu poți să pui pariu pentru că durează să se încarce. Nu au o gamă foarte variată de pariuri pe fotbal. – Alex

Pariezi de pe telefon? Unibet are cea mai bună aplicație pentru asta. – Mihai

Cote bune, bonusuri și oferte în orice moment – GogggY1301

Betano – Aplicație Android / iOS

Avantaje / dezavantaje aplicație Betano

Nici Betano nu se lasă mai prejos când vine vorba de jocul pe mobil sau tabletă, venind cu aplicații dedicate și pentru Android și pentru iOS. Iată câteva lucruri care pune Betano în topul celor mai buni furnizori de aplicații mobile pentru pariuri.

 • Puteți plasa pariuri prin comandă vocală (Talk n‘ Bet);
 • Puteți rămâne logat mereu pe cont, direct din aplicație. La alți operatori e nevoie de logare la fiecare nouă sesiune de joc;
 • Posibilitatea de a seta notificări pe meciurile pe care le-ați jucat;
 • Stream direct pe telefonul mobil.

În comentariile și în recenziile online, nu am găsit multe aspecte negative privind aplicațiile mobile de pariuri de la Betano.

Părerile utilizatorilor despre aplicația Betano

Relativ mulțumit. Aplicația este de top, însă motivul pentru care îi ofer 4 stele ste acela că pentru a putea să o utilizezi ești obligat să activezi locația. – gabrielchiru29

Super. E ușor de folosit. – Mariusik30

Schema de culori mă cam deranjează la ochi, e greu să găsești meciurile și locația trebuie să fie mereu activată. – ktcRO

Foarte bună – sper să rămână așa în continuare. – emilstefan

Bună, dar are opțiuni puține, de exemplu nu pot face favorit tipul de pariu preferat. – redcarpet91

Betfair – Aplicație Android / iOS

Avantaje / dezavantaje aplicație Betfair

Acest operator separă apele când vine vorba de pariurile în cotă fixă și cele de tip betting exchange. Există aplicații dedicate pe Android și iOS pentru ambele tipuri de joc. Printre avantajele de la Betfair în materie de aplicații se numără:

 • Puteți folosi un singur cont pentru ambele aplicații (și pe Android și pe iOS);
 • Puteți folosi aplicația mobilă (iOS sau Android) pentru modulul exchange, Betfair fiind singura casă de pariuri din România acreditată să ofere genul acesta de joc, în care vă puneți în rolul unei case de pariuri;

La capitolul bile negre, am găsit probleme cu viteza de încărcare. La un test efectuat pe ambele aplicații, atât Android, cât și iOS, am avut timpi de așteptare de până la 15 secunde. Aplicațiile altor agenții online de pariuri se mișcă ceva mai repede.

Părerile utilizatorilor despre aplicația Betfair

E ok. S-ar putea umbla la îmbunătățirea vitezei. Durează puțin să schimbi între pagini. Îmi place că te poți loga cu amprenta. – masterdutsu

Aplicația este super ok, dar singurul lucru care nu mi-a cam plăcut este că bonusurile câștigate nu le poți retrage. De exemplu, eu am luat 350 RON bonus și mă obligă să-l joc. N-ar fi asta o problemă, dar măcar de știam. – shuadt

Nu-mi place că nu pot să ascund balanța. În rest totul este foarte ok cu aplicația. – Jijel007

Pe iPhone este dezastru când vine vorba de stabilitate și viteză. Mai bine învățați de la Betano. – iuliansibiu

Netbet – Aplicație Android / iOS

Avantaje / dezavantaje aplicație Netbet

Un alt operator foarte bine cotat la momentul actual este Netbet. Și aici găsim aplicație pentru pariuri atât în sistemul de operare Android, cât și în iOS. Iată avantajele acestor aplicații, care plasează produsul Netbet în topul app-urilor de pariuri sportive:

 • Aveți posibilitatea de a da cash-out direct din aplicație. Se poate da chiar cash-out parțial. Asta înseamnă că o parte din bani se întorc către utilizator, în timp ce restul sumei rămâne în joc;
 • Nu veți rata nicio secundă din meciurile pe care ați mizat, folosindu-vă de trackerul de live.
 • 25.000 de evenimente live în fiecare lună oferite de Netbet direct pe aplicație.

La capitolul puncte slabe, am găsit câteva păreri pe forumuri de specialitate care spun că aplicația este de multe ori greoaie.

Părerile utilizatorilor despre aplicația Netbet

Merge. În sfârșit se poate paria și în app. – Ezi

SportingBet – Aplicație Android / iOS

Avantaje / dezavantaje aplicație Sportingbet

Deși nu e neapărat opțiunea numărul unu când vine vorba de pariuri online pentru jucătorii români, SportingBet s-a preocupat destul de mult de aspectul aplicațiilor pentru iOS și Android încă din 2017, când echipa de dezvoltare a venit cu o versiune mult îmbunătățită față de ce aveau în momentul acela. Iată punctele forte pentru cele două aplicații:

 • Statistici și informații detaliate în timp real;
 • Funcționează foarte bine pentru pariurile live;
 • Stream live direct în aplicație (e nevoie de balanță pozitivă în cont) pentru meciuri din Serie A, La Liga și Bundesliga.

Un minus ar fi acela că aplicația de Android este mai bine promovată pe site-ul principal al operatorului decât cea de iOS. Nu știm dacă e vorba de o strategie sau de o omisiune.

Părerile utilizatorilor despre aplicația Sportingbet

Funcționează bine. Timp bun de răspuns. Ușor de folosit. Intuitivă. – Duty16

Super. Foarte tare că mă pot loga și cu amprenta. Merge bine, nu am avut erori. – Laur2811

De la ultimul update merge destul de greu pe iPhone 7. – Shmen_sel

Singura problema gravă e la logare, dă eroare fără motiv, în rest totul e ok. – Jsiadhd

888sport – Aplicație Android / iOS

Avantaje / dezavantaje aplicație 888sport

888 au avut o abordare destul de discretă pentru piața românească în ultimii ani, însă au început recent o promovare mai puternică, inclusiv pe aplicația mobilă de pariuri. Iată avantaje și dezavantaje pentru 888sport app, disponibilă pentru cele două sisteme de operare principale:

 • Se poate paria pe toate variantele disponibile pe mobil;
 • Aplicația seamănă foarte mult cu cea de la Unibet, astfel că vă veți adapta ușor dacă ați fost client Unibet anterior;
 • La capitolul dezavantaje notăm viteza de încărcare redusă, chiar și în cazul folosirii unui telefon mobil de ultimă generație;

Superbet – Aplicație Android / iOS

Avantaje / dezavantaje aplicație Superbet

Nu am lăsat întâmplător la final Superbet, operatorul care a făcut o trecere spectaculoasă de la mediul offline la cel online. Și aici există aplicație de sport atât pentru iOS, cât și pentru Android. Iată câteva avantaje și dezavantaje sumarizate aici:

 • Avancronici exclusive și ponturi din care poți construi bilete câștigătoare direct în aplicație;
 • Mize predefinite pentru pariuri rapide. Jocul e la un click distanță;
 • Posibilitatea de a adăuga echipe și competiții favorite;
 • Deși nu are legătură cu aplicația, un punct de îmbunătățit ar fi interfața din browserul mobil, care nu este tocmai user-friendly.

Părerile utilizatorilor despre aplicația Superbet

Funcția de căutare nu merge. Apăs pe ea și se deschide, dar nu se afișează niciun rezultat. – GabrielZmf

O opțiune de cash out ar face ca aplicația să fie perfectă. – dala2065

Aceasta a fost analiza noastră PRO și CONTRA aplicații mobile de pariuri de la principalii bookmakeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *