Bonus pariuri fără depunere: 50 LEI Freebet Iunie 2024

Bonusurile fără depunere reprezintă o obișnuință pentru clienții cazinourilor online. Pariorii nu sunt la fel de privilegiați, întrucât puține agenții oferă un asemenea tip de bonus. Există, însă, câteva case de pariuri care acordă bonus fără depunere, iar în această pagină găsești toate ofertele de pe piață, actualizate la zi.

Ghid activare 50 LEI pariu gratuit fără depunere

Las Vegas este una dintre agențiile care oferă bonus fără depunere la pariuri sportive. Este vorba despre un pariu gratuit în valoare de 50 RON, pe care îl poți încasa foarte simplu doar luna aceasta. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi prin butoanele din acest articol și să îți verifici contul.

las vegas free bet 50 lei bonus fara depunere.png
Activează bonus

Atenție: această promoție nu este valabilă direct prin siteul Las Vegas, deci fii sigur că o activezi prin butonul de mai sus și urmărind instrucțiunile următoare.

Iată pașii de activare:

Formularul de înregistrare se completează rapid, având două secțiuni cu:

– prenume, nume de familie, nume de utilizator, email;
– CNP, oraș. adresă, gen, data nașterii, telefon (telefonul trebuie confirmat prin introducerea codului primit prin SMS).

O dată ce ai completat câmpurile, mai ai doar să confirmi că ai minim 18 ani, că ești de acord cu Termenii și Condițiile, dar și că ești de acord să primești mesaje de marketing. Altfel, nu beneficiezi de nicio ofertă promoțională. De asemenea, nu este nevoie să folosești un cod promoțional pentru a beneficia de freebet-ul fără depunere.

După ce îți activezi contul accesând link-ul primit de email, intră în meniul de profil, la secțiunea „Verificare cont” și încarcă o fotocopie a unui act de identitate. În momentul în care documentul trimis este validat, primești automat bonusul fără depunere la pariuri de 50 RON.

Pe site-ul operatorului mai scrie că, în cazuri excepționale, Las Vegas poate solicita documente adiționale pentru acordarea bonusului.

Termeni și condiții freebet

Pariul gratuit este valabil trei zile de la creditare și este disponibil pentru orice sport, fără restricție de cotă.

În cazul în care va fi câștigător, vei primi în cont doar profitul (adică suma câștigată minus suma mizată). Banii cash primiți sunt limitați la 250 RON. Altfel spus, dacă freebet-ul este „verde” și are un profit de 300 RON, contul va fi creditat doar cu 250 RON.

Atenție! Pentru a retrage câștigurile, trebuie să efectuezi o depunere de minim 20 RON.

Bonusuri fără depunere cu rotiri gratuite

Iată ce alte bonusuri fără depunere mai poți activa luna aceasta, majoritatea ofertelor venind sub forma de rotiri gratuite:

Casino
Bonus
 
80 LEI + 222 rotiri gratuite
Activează bonus
333 rotiri gratuite
Activează bonus
24 LEI + 124 rotiri gratuite
Activează bonus
185 rotiri gratuite
Activează bonus
200 rotiri gratuite
Activează bonus

Voi verifica și actualiza acest articol constant, în cazul în care vor apărea noi oferte cu free bet-uri sau free spins pe parcursul lui 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN