Case de pariuri sportive online din Belgia

Comunitatea de români din Belgia este din ce în ce mai mare, iar cum blogul meu se axează pe pariuri, m-am gândit să fac niște recomandări de case de pariuri sportive ce pot fi utilizate online acolo. Vestea proastă e că Belgia are reguli foarte stricte cu privire la jocurile de noroc online, iar dacă nu pariezi la o agenție autorizată riști amenzi de la câteva mii de euro la €25,000. Cum și taxele pentru casele de pariuri sunt foarte mari, puține siteuri internaíonale preferă să se focuseze pe piața din Belgia.

Vestea bună e că una dintre cele mai mare agenții din Belgia este legalizată și în România, iar astfel poți să o folosești în ambele țări. Este vorba de Unibet, o companie recunoscută la nivel internațional, extrem de populară în Belgia și ce prinde tot mai mult teren și în rândul românilor. În fiecare săptămâna, Unibet oferă câteva cote mărite pentru cele mai importante meciuri. Poți beneficia de acestea atunci când te înregistrezi folosind linkul de mai jos:

 
Casă de pariuri
Bonus
 
1
Cote cu boost săptămânal
Activează bonus

Unibet este printre liderii de pariuri sportive în Belgia și oferă cele mai cunoscute metode de plată pentru depozite și retrageri: hipay, bancontact, earthport, carduri de credit și, bineînțeles, transferuri bancare.

Casele de pariuri sportive online din Belgia nu au voie să oferă bonusuri de bun venit, astfel încât Unibet optează pentru promoții cu cote cu boost atunci când au loc meciuri importante din Champions League, liga belgiană Pro League sau cu echipe de fotbal internaționale consacrate.

bonus pariuri sportive belgia

Folosind opțiunea BetBuilder, puteți beneficia de un boost de cote de până la 25%. De obicei, această ofertă este valabilă pentru meciurile echipei FC Bruges, sponsorizată de Unibet.

Personal, nu vă recomand să jucați la siteuri nelicențiate, deoarece nu numai că este ilegal, dar autoritățile belgiene sunt printre singurele din Europa care au dat amenzi celor ce s-au înregistrat și au depus bani la case de pariuri fără licență.

2 thoughts on “Case de pariuri sportive online din Belgia

    1. Click pe linkul de mai sus și apoi „Se connecter”, unde poți folosi datele de logare. Dacă nu merg datele contului anterior, s-ar putea să trebuiască să îți creezi un cont nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN