Case de pariuri sportive online din Germania

Ce case de pariuri sportive online activează atât în Germania, cât și în România? Vă voi prezenta aici o listă cu cele mai bune siteuri unde puteți paria dacă plecați în Germania pentru o perioadă de timp. Fiecare dintre aceste case de pariuri este licențiată de către ONJN, deci puteți paria și în țară, și în străinătate.

Ultimele cifre oficiale arată că sunt 700,000 români în Germania, acolo fiind una dintre cele mai extinse comunități de expați români. Tocmai din acest motiv am și creat această listă, deoarece sunt sigur că interesul pentru pariuri sportive este ridicat pentru cei ce tranzitează între România și Germania, iar o casă de pariuri ce activează în ambele țări este ideală. Partea bună e că majoritatea metodelor de plată acceptate la noi merg și în străinătate, deci poți folosi cardurile bancare, ewalleturile sau chiar transferuri bancare pentru a vă alimenta contul de pariuri.

Piața de pariuri sportive online din Germania este în curs de reglementare, însă de mult este așteptată o nouă legisață, iar cum procesul este de lungă durată, nu mă aștept că acesta să se finalizeze în 2020. Așadar, puteți folosi casele de pariuri recomandate mai sus fără nicio problemă. Ele sunt bineînțeles licențiate și în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *