Case de pariuri sportive online din Germania

Ce case de pariuri sportive online activează atât în Germania, cât și în România? Vă voi prezenta aici o listă cu cele mai bune siteuri unde puteți paria dacă plecați în Germania pentru o perioadă de timp. Fiecare dintre aceste case de pariuri este licențiată de către ONJN, deci puteți paria și în țară, și în străinătate.

Iată topul agențiilor online din Germania:

Ultimele cifre oficiale arată că sunt 700,000 români în Germania, acolo fiind una dintre cele mai extinse comunități de expați români. Tocmai din acest motiv am și creat această listă, deoarece sunt sigur că interesul pentru pariuri sportive este ridicat pentru cei ce tranzitează între România și Germania, iar o casă de pariuri ce activează în ambele țări este ideală. Partea bună e că majoritatea metodelor de plată acceptate la noi merg și în străinătate, deci poți folosi cardurile bancare, ewalleturile sau chiar transferuri bancare pentru a vă alimenta contul de pariuri. Moneda folosită pentru plăți și retrageri este euro.

Piața de pariuri sportive online din Germania este în curs de reglementare, însă de mult este așteptată o nouă legisață, iar cum procesul este de lungă durată, nu mă aștept că acesta să se finalizeze în 2020. Așadar, puteți folosi casele de pariuri recomandate mai sus fără nicio problemă. Ele sunt bineînțeles licențiate și în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

Cele mai populare sporturi în Germania sunt fotbalul, tenisul și handbalul. Casele de pariuri din Germania se axează pe aceste sporturi și oferă promoții atractive pentru clienții existenți când au loc meciuri sau evenimente importante. Clienții noi primesc de obicei un bonus de bun venit de 2x sau chiar 4x prima depunere.

Întrebări frecvențe despre case de pariuri din Germania

Dacă sunt în România, pot paria la o agenție nemțească?

Dacă deja ai creat un cont la o casă de pariuri din Germania, iar ea are licența în România, atunci poți accesa siteul lor și poți paria fără probleme. Dacă nu ai un cont, poți paria doar la agențiile legale românești. Unele dintre ele însă activează și în Germania, deci vei putea folosi contul și acolo.

Ce bonus voi obține la înregistrare?

Bonusul de bun venit depinde de țara în care te afli. Dacă ești în România, vei obține bonusul în LEI, iar dacă ești în Germania, pe cel în EURO. De obicei bonusurile au aceeași valoare, însă uneori diferă termenii și condițiile.

Este legal să pariez la o casă de pariuri din Germania?

Da, atât timp cât folosești o agenție licențiată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc pe teritoriul României. Fiecare agenție recomandată de noi în acest articol activează legal atât în România, cât și în Germania.

Ultima actualizare: 26 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *