Ce se întâmplă dacă se amână/anulează un meci la pariuri?

Puține lucruri sunt mai frustrante în sport decât atunci când un eveniment este amânat și acest lucru este chiar mai enervant când se întâmplă în ultimul moment și ați făcut un pariu pentru evenimentul în cauză. Doar pentru a face lucrurile și mai rău, din experiența noastră, evenimentele tind să fie amânate când avem un pariu adevărat de cracare la cote mari, deși acceptăm că ar putea fi memoria noastră selectivă la locul de muncă! Așa cum, dacă nu mai mult, iritant, sunt evenimente abandonate, unde meciul, jocul, turneul sau evenimentul a început, dar a fost anulat înainte de finisarea programată din orice motiv.

Ce se întâmplă dacă meciul este amânat?

Regula de bază este că pariurile, mai mult decât probabil, vor fi anulate, cu mizele returnate în contul dvs. Din nou, ca regulă generală, cu cât este mai mult timp între programarea inițială a evenimentului și noua dată amânată, cu atât este mai mare probabilitatea ca pariul inițial să fie anulat, mai degrabă decât să se permită să stea.

Majoritatea pariurilor, la cele mai multe sporturi, au o limită de timp cuprinsă între 24 de ore și 48 de ore. Dacă evenimentul, fie că un joc de fotbal, fie o cursă de cai, este reprogramat în acest interval de timp, de multe ori pariurile originale vor fi lăsate să stea. Cu toate acestea, în cazul cursei, regula cea mai comună este că pariurile vor fi permise să stea pe o cursă cu condiția ca declarațiile peste noapte să fie valabile. În acest scenariu, în cazul în care cursa nu a fost redeschisă, pariurile inițiale vor rămâne invariabil deschise. Acestea fiind spuse, unele site-uri de pariuri vă pot permite să solicitați o rambursare (eliminarea efectivă a pariului) înainte de începerea noii curse.

Unele case de pariuri au, de asemenea, o restricție suplimentară în timp, care tinde să fie mai strictă, cât timp autoritățile trebuie să anunțe o nouă dată. De exemplu, unele case de pariuri pot spune că noua dată și ora de începere trebuie anunțate în termen de 12 ore de la amânare, astfel încât, chiar dacă evenimentul are loc în intervalul de timp indicat anterior, pariurile vor fi anulate dacă noua dată este anunțată în afara acestui termen limită mai strict.

Ce se întâmplă dacă meciul este anulat?

Din nou, acesta este un lucru care variază și există și mai multe variații decât atunci când luăm în considerare evenimentele amânate. Multe sporturi, de exemplu golful și cricketul, vor merge pe rezultatul oficial. De exemplu, dacă un turneu de golf este scurtat de vremea nefavorabilă, pariurile pe câștigătorul final vor fi aproape întotdeauna soluționate în funcție de rezultatul oficial. În cazul în care nu este anunțat niciun câștigător, pariurile vor fi invariabil anulate. În mod similar în cricket, în cazul în care jocul este abandonat din cauza ploii sau a luminii proaste, pariurile vor fi soluționate pe baza rezultatului meciului, indiferent dacă este decis prin metoda Duckworth-Lewis sau prin alte mijloace și din nou, dacă meciul este declarat a nu avea rezultatul, pariurile vor fi anulate.

În unele cazuri, un eveniment abandonat va urma același protocol ca și un concurs amânat, cu pariuri potențiale în cadrul evenimentului reprogramat, presupunând că pariul nu a fost deja stabilit și că noua dată se încadrează în termenele relevante pe care bookie-ul le stipulează.

Mai frecvent, un eveniment abandonat va duce la un pariu gol, mizele fiind returnate, iar pariorii care au simțit că pariul lor arăta că stânga le-a lins rănile, iar cei ai căror pariuri nu se comportă atât de bine sunt mulțumitori pentru o evadare norocoasă. Cu toate acestea, există mai multe variabile, cu anumite sporturi care au reguli foarte specifice cu privire la valoarea jocului care a avut loc în legătură cu legitimitatea pariului și, din nou, acestea variază de la casele de pariuri la casele de pariuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *