Chelsea vs. Arsenal – Pronosticuri Pariuri Finală Europa League

Chelsea și Arsenal au fost forțați să meargă la Baku pentru finala Ligii Europei, iar o călătorie lungă acasă va fi și mai dificilă pentru orice echipă care va fi învinsă.

Canonierii ar putea avea mai mult de jucat, cu speranțele lor de a avea un loc în Liga Campionilor din sezonul următor, în funcție de câștigarea acestui spectacol.

Dar acumularea a fost departe de a fi netedă pentru ambele părți, cu o politică de caracter complet diferită care provoacă probleme în spatele scenei.

Mijlocașul armean „Arsenal”, Heinrich Mkhitaryan, refuză să meargă la Baku, deoarece se teme de siguranța sa din cauza disputei continue dintre patria sa și Azerbaidjan.

Artiștii au marcat situația „inacceptabilă”, dar, în ciuda negocierilor cu UEFA, finala nu va fi amânată, deși în realitate vor fi doar câteva mii de fani ai cluburilor care participă.

Pe de altă parte a Londrei, aceasta este politica clubului care este cauza entuziasmului. Cu zvonuri despre viitorul său, șeful Chelsea, Maurizio Sarri, sa opus celor care susțin că munca sa depinde de victoria asupra arsenalului.

Fostul șef al lui Napoli a spus clubului să-l concedieze chiar acum, dacă este cazul, și este ușor să vedem de ce este atât de supărat, deoarece finisajul ligii este pe locul trei și finala Europeană este mai mult decât o revenire respectabilă din primul său sezon.

Chelsea a terminat al cincilea sezonul trecut și a avut doar consolarea triumfului Cupei Angliei, așa că chiar și cel mai dur critic al lui Sarri trebuie să recunoască faptul că au făcut progrese.

Unai Emery merită, de asemenea, laudă pentru munca făcută de el de la umplerea pantofilor semnificativi ai lui Arsene Wenger în Emirate.

Partea lui a fost o explozie în vânătoarea pentru finalul primului patru din Premier League, înainte ca pitching-ul târziu să-i coste scump în Liga și să-i lase să se bazeze pe Liga Europei pentru faimă.

Și vor fi siguri că vor rezerva acest loc în Liga Campionilor, învingând Chelsea după câteva victorii impresionante la marșul lor spre finală.

În timp ce blues-ul a câștigat o remiză favorabilă prin petrecerea lui Malmo, Dinamo Kiev și slava Praga, înainte de a trece de Eintracht Frankfurt pe penalty, Arsenal a ajuns la shoppays într-un mod dificil.

Au venit de la 3-1 pentru a vedea partea periculoasă a lui Rennes și apoi au depășit ambele Napoli pe care am vrut să le arunc și Valencia pentru a ajunge la final.

Acestea au fost primele două, Alexander Lacazette și Pierre-Emerick Obimang, care au făcut o diferență în aceste jocuri și ar fi putut avea prea multă putere de foc pentru a proteja Chelsea.

Pronostic pariu: Arsenal ridică trofeul (cote între 1.55 și 1.62 la casele de pariuri românești).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN