Cod bonus Vlad Cazino 2024: 1500 RON + 225 rotiri gratuite

După cum puteți vedea atunci când vă înregistrați la Vlad Cazino, puteți folosi un cod promoțional. Este acesta necesar pentru a activa cel mai nou bonus de bun venit în 2024? Mai jos vei afla tot ce trebuie să știi despre Vlad Cazino, cum să activezi bonusul pas cu pas și ce coduri bonus există pentru jucătorii noi.

Ei bine, poți activa 100% bonus până la 1.500 RON plus 225 de rotiri gratuite cash la trei sloturi tari în Vlad Cazino fără să introduci un cod promoțional la înregistrare. Primești banii și rundele din partea casei dacă îți deschizi cont prin intermediul butoanelor de mai jos și faci o depunere de minim 25 RON.

vlad cazino bonus de bun venit
Activează bonus

Ghid activare bonus Vlad Cazino fără cod promoțional

Nu este nevoie să folosești un cod promoțional Vlad Cazino ca să primești bonusul de bun venit. După ce ai dai click pe butonul de mai sus, vei ajunge în secțiunea de înregistrare, care se completează foarte rapid.

Primul ecran este rezervat chiar promoției pentru clienții noi, pentru care trebuie să optezi apăsând pe butonul „Vreau această ofertă”. Dacă nu te interesează, ca alternativă este butonul „Ignoră”, dar te sfătuim să nu ratezi ocazia de a te distra fără să folosești fondurile proprii.

cod bonus vlad cazino

După ce confirmi că dorești oferta, trebuie să completezi:
– prenume, nume de familie, email, parolă, data nașterii, gen;
– CNP, adresă, cod poștal, oraș, număr de telefon.

Apoi, trebuie să bifezi modalitățile prin care vei primi informații despre bonusuri și căsuța prin care confirmi că ai minim 18 ani și că accepți Termenii și Condițiile.

Deschiderea contului se finalizează cu click pe butonul „Înregistrează-te”. După activare, ești liber să efectuezi un prim depozit pentru a profita de promoție.

Ai parte de 100% din suma depusă, în limita a 1.500 RON. Cu alte cuvinte, dacă depui 200 RON, în cont vor apărea 400 RON.

În plus, primești 225 de rotiri gratuite fără condiții de rulaj, după cum urmează:

– 60 de rotiri gratuite la slotul „Jungle Jamboree” în valoare de 0,40 RON fiecare, în următoarea zi lucrătoare după efectuarea depozitului;
– 100 de rotiri gratuite la slotul „Fire Joker” în valoare de 0,25 RON fiecare, în a treia zi lucrătoare după efectuarea depozitului;
– 65 de rotiri gratuite la slotul „Big Bass Splash” în valoare de 0,40 RON fiecare, în a cincea zi lucrătoare după prima depunere.

Termeni și condiții bonus de bun venit

Așa cum am spus, este necesară o depunere minimă de 25 RON pentru a primi bonusul. Oferta nu se activează în cazul în care depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard.

Pentru a fi transformați în cash, banii bonus trebuie rulați de 35 de ori în secțiunea cazino sau de 50 de ori în Cazinoul Live.

Trebuie să ții cont că doar mizele jucate la sloturi contează 100% pentru rulaj (joci 10 RON, înseamnă că ai rulat 10 RON). Jocurile de masă și cele de Video Poker contează numai 10% (mizezi 10 RON, înseamnă că ai rulat 1 RON).

Bonusul de bun venit nu se poate rula la produsul de bingo, minigames (sloturile) din clientul de bingo sau pariuri virtuale. De asemenea, nu sunt eligibile pentru rulaj următoarele jocuri: Aviator, Bloodsuckers, Bloodsuckers II, Castle Builder, Dead or Alive, Devil, Drive: Multiplier Mayhem, Flowers, Jack Hammer, Jack Hammer 2, Jackpot 6000, Piggy Riches, Secret of the Stones, Secrets of Christmas, Tower Quest, Tower Quest , Uncharted, Wild Blood.

În ceea ce privește rotirile gratuite, ele trebuie rulate progresiv, adică nu le poți juca pe cele acordate pentru Fire Joker dacă nu le-ai terminat pe cele la „Jungle Jamboree”. Toate câștigurile generate sunt transferate direct în balanța reală.

Fiecare bonus din acest pachet de bun venit este valabil 7 de zile de la data optării.

Vlad Cazino bonus fără depunere: 7 rotiri gratuite duminica

vlad cazino bonus fara depunere

Surprizele plăcute continuă și după ce termini cu bonusul de bun venit. În fiecare duminică, pe platforma vladcazino.ro beneficiezi de 7 rotiri gratuite fără depunere pentru slotul „Reel Star”.

Trebuie doar să te loghezi în cont, să mergi în secțiunea „Bonusuri”, să accepți oferta, apoi să deschizi jocul amintit. Valoarea fiecărei rotiri este de 0,40 RON, iar câștigurile trebuie rulate de 25 de ori în „Cazino și jocuri”, sau de 40 de ori în Live Cazino. Ai la dispoziție 7 zile să joci rotirile și 7 zile să efectuezi rulajul, după utilizarea rundelor fără depunere.

Atenție: promoția este valabilă numai în intervalul orar 16:00 – 18:59.

Cum mai poți activa rotiri gratuite

Vlad Cazino este unul dintre cazinourile online care au o secțiune de promoții pentru clienții existenți destul de bogată. Poți activa săptămânal bonusuri care constau în rotiri gratuite. Ofertele sunt actualizate periodic. La ora scrierii acestui articol, erau valabile următoarele:

– în fiecare zi de luni, primești 10 rotiri gratuite la slotul „Pilgrim of Dead” pentru o depunere de minim 25 RON;
– în fiecare zi de marți, primești 40 de rotiri gratuite la slotul „Fire Joker” pentru o depunere de minim 100 RON;
– în fiecare zi de joi, primești 40 de rotiri gratuite la slotul „Blender Blitz” pentru o depunere de minim 75 RON;
– în fiecare zi de vineri, ai posibilitatea să participi la un turneu de sloturi cu fond de premiere de 5.000 de rotiri gratuite;
– în fiecare zi de sâmbătă, primești 25 de rotiri gratuite la slotul „Net Gains” pentru o depunere de minim 50 RON.

Păreri despre Vlad Cazino

Vlad Cazino este una dintre platformele de top de pe piața românească, datorită ofertei bogate de jocuri, dar și numeroaselor promoții. Nu sunt multe cazinorile online care acordă 225 de rotiri gratuite cash de bun venit pentru o singură depunere, și aceea de numai 25 RON.

Sunt peste 1.300 de jocuri în total, cea mai mare parte fiind reprezentată de păcănele online. Secțiunea Live ar putea fi îmbogățită, pentru că deocamdată are numai jocuri de ruletă și blackjack.

Per total, vorbim despre un cazino online respectabil, la care merită cu siguranță să îți deschizi cont.

Vlad Cazino Chat / Contact

Dacă dorești să contactezi departamentul de Relații cu clienții, serviciul de Chat Live este disponibil zilnic de la ora 9:00 până la ora 24:00. O altă variantă este să trimiți un email la adresa: support@vladcazino.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN