Cum să câștigi la aparate și păcănele – Top 3 Sfaturi & Strategii

Jocurile ca la aparate, denumite și sloturi sau păcănele, sunt cele mai populare jocuri de cazino în România, atât fizic cât și online. Astfel apare întrebarea cum poți să câștigi și, bineînțeles, cum poți să păcălești aparatele?

Modul în care funcționează sloturile este același de câțiva zeci de ani și nu poate fi schimbat indiferent de modalitatea folosită. Chiar dacă au existat cazuri în care unii hoți au folosit aparate de bruiat sau monezi false, modul de funcționare al aparatelor a fost adaptat, fiind imposibilă păcălirea lui.

Există totuși câteva tactici care te pot ajuta să joci mai bine folosind sisteme și strategii, fiecare având avantajele și dezvantalele lor. Vom discuta mai jos cum poți să folosești cele mai bune dintre acestea pentru a-ți mări șansele de câștig.

1. Dacă joci sloturi progresive, fii sigur că te poți califica pentru jackpot

Păcănelele de tip progressive adună un procent din fiecare sumă pe rotire la jackpot. Spre exemplu, sloturile cu trei role (precum clasicele 777) au de obicei un singur jackpot progresiv, pe lângă câștigul normal, însă trebuie să te joci cu suma maximă la fiecare rotire.

La unele sloturi video, orice jucător se califică pentru jackpot, indiferent de suma jucată, pe când la altele trebuie făcut un pariu separat (sau peste o anumită sumă) pentru a te putea califica.

Jackpoturile sunt cea mai bună facilitate a sloturilor progresive. Cum ele au de obicei o rată de payout mai mică decât alte jocuri, ar trebui fie să joci cu o sumă care te califică pentru jackpot, fie să încerci alte păcănele.

2. Joacă doar păcănele care sunt potrivite pentru stilul tău

Ești genul de jucător care caută cele mai mari oportunități pentru jackpot sau vrei să joci pe o perioadă mai lungă cu câștiguri mai mici? Sau poate te regăsești undeva la mijloc?

Aceste întrebări reprezintă un bun punct de plecare atunci când vrei să-ți alegi păcănelele / sloturile online.

Cele cu trei role progresive se axează mai mult pe jackpoturile maxime, dar au un număr mai mare de rotiri pierzătoare. Îți oferă cea mai bună șansă de a câștiga foarte mulți bani, dar și cea mai bună șansă de a-ți pierde bugetul rapid.

Sloturile video din noua generație oferă un gameplay mult mai complex, cu diferite bonusuri, capcane și facilități ce pot crește plăcerea de a fi jucate. Acestea au un număr mai mare de rotiri câștigătoare, însă câștigul per rotire este în medie mai mic decât cele progresive.

3. Învață arta bugetului – cum să-l setezi

Cele mai multe sesiuni de păcănele vor rezulta în pierderi de bani, iar acest lucru nu poate fi schimbat. Uneori câștigi, chiar foarte mult. Trebuie însă să ai grijă să nu pariezi mai mult decât poți pierde și să ai grijă să te concentrezi pe păcănelele ce se potrivesc stilului tău.

Regula de bază atunci când îți creezi bugetul este să ai destui bani încât să joci 250 de rotiri. Setează-ți suma pe care vrei să o pariezi, împarte-o la 250 de rotiri și vezi câți bani poți paria pe fiecare linie. 250 de rotiri sunt de ajuns pentru ca o sesiune să dureze câteva ore.

Dacă mergi într-un cazino sau îți faci un cont la un casino online și depui 200 LEI, nu are rost să te joci cu 1 LEU pe rotire. Dacă totuși vrei să încerci și te trezești că ai pierdut 100 LEI în 30 minute, fii pregătit să renunți la sesiune și să rămâi cu restul de bani decât să-i pierzi pe toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *