Ferguson vs Gaethje: Cote, Ponturi & Predicții Pariuri @ UFC 249

UFC revine în forță sâmbătă, 9 mai 2020, cu un eveniment plin de lupte mult așteptate în Florida, SUA. Vor avea loc două lupte pentru titlu, evenimentul principal fiind Tony Ferguson vs Justin Gaethe pentru titlul provizoriu la categoria lightweight, în timp ce Henry Cejudo își va apăra titlul la categoria bantamweight împotriva fostului campion, Dominick Cruz.

📌 Bonus special: pariezi pe UFC 249 și primești un pariu gratuit de 25 RON – vezi detalii aici 📌

Analiza meciului – Tony Ferguson vs Justin Gaethe

Tony Ferguson (25-3) vine după o serie de 12 victorii consecutive, ultima sa înfrângere având loc în 2012. Ultimele sale victorii sunt împotriva lui Donald Cerrone, Anthony Pettis și Kevin Lee. Justin Gaethje (21-2) vine după 3 victorii consecutive terminate cu un KO în prima rundă împotriva lui Cerrone, Barboza și James Vick. Ultima sa înfrângere a fost în aprilie 2018.

Ambii luptători au un un ritm rapid de a începe meciurile și un stil agresiv pe toată durata luptelor. Gaethje este perceput ca având o putere de knockout mai puternică, în special în primele runde, pe când Ferguson are un cardio incredibil combinat cu un stil extrem de diversificat de a arunca pumni, coate și picioare, alături de abilitățile de submission de BJJ.

După cum am văzut și în lupta cu Anthony Pettis, Ferguson poate fi lovit ușor și dus la podea, mai ales când adversarul încă nu și-a pierdut energia, însă el nu a pierdut niciodată prin KO sau TKO. Două dintre cele trei înfrângeri din carieră au venit în urma deciziilor arbitrilor, iar una după un triunghi.

Gaethje va încerca să fie cât mai agresiv în primele runde și să caute finalizarea, după cum a recunoscut și acum câteva săptămâni când trebuia să aibă loc inițial meciul. Pe măsură ce meciul va avansa, avantajul puterii se va diminua, iar atuurile lui Ferguson îi vor aduce victoria fără prea mari probleme.

Cote Pariuri

Cele mai bune cote le-am găsit la Unibet, Tony Ferguson fiind cotat cu 1.55, iar Justin Gaethje cu 2.55.

[maxbutton id=”2″]

Predicții / ponturi pariuri – pronosticul meu pentru Ferguson vs Gaethje

Cota lui Tony Ferguson la Unibet mi se pare destul de atractivă. El Cucuy a avut o perioadă mult mai lungă în care s-a menținut în formă, antrenându-se inițial pentru meciul contra lui Khabib. Justin Gaethje vine după câteva săptămâni de antrenament intens, însă având în vedere circumstanțele în care s-a antrenat, fără foarte mulți parteneri, nu cred că este în formă maximă.

📌 Bonus special: pariezi pe UFC 249 și primești un pariu gratuit de 25 RON – vezi detalii aici 📌

[maxbutton id=”2″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *