Loto Letonia Keno 20/62 – Extragere Live & Rezultate 2024

Urmărește extragerea live pentru Loto Letonia Keno 20/62 sau află ultimele rezultate în acest articol. Loto Letonia 20/62 este o loterie ce devine din ce în ce mai populară în România. Există trei extrageri pe zi (dimineața la 11:30, după-amiază la 15:30 și seara la 19:30). Fiind o loterie de tip keno, se vor extrage 20 de numere din 62 în total.

Live streaming extragere Loto Letonia Keno 20/62 & Arhivă rezultate

Mai jos găsești un playlist cu ultimele rezultate actualizate la zi pentru 2024:

Dacă apar probleme cu stream-ul, te rog să-mi lași un comentariu și voi încerca să remediez problema. Poți de asemenea să urmărești extragere live la loto letonia dacă te abonezi la canalul de youtube de mai sus.

Vezi și: Extragerea Loto Grecia Kino 20/80 Live

Pariuri pe Loto Letonia Keno

Iată ce case de pariuri online licențiate de ONJN în România oferă posibilitatea de a paria pe loteria Letonia Keno:

Superbet

Superbet este alegerea principală când vine vorba de pariuri pe loterii. Pe Letonia Keno 20/62 poți paria începând cu cota 3.00 pe un singur număr. Aceștia oferă de asemenea și statistici pentru diferite combinații.

mozzart loto letonia keno

Mozzartbet

Mozzart oferă de asemenea posibilitatea de a paria pe Loto Letonia, însă cotele sunt puțin mai mici. Interfața este însă la fel de simplu de folosit și găsești statistici legate de extrageri (datele fiind analizate în urma ultimelor ~4000 extrageri).

mozzart loto letonia keno

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN