Lucky Six 6/48 – Cum să joci la bile | Reguli & Ponturi

Lucky Six 6/48 este o loterie virtuală, pe care o poți juca la mai multe dintre cazinourile online românești. Avantajele certe ale acestui tip de aplicație se referă la frecvența foarte ridicată cu care loteriile virtuale au loc, dar și la posibilitatea de a urmări live extragerile și rapiditatea cu care se afișează rezultatele. Cu alte cuvinte, vei ști foarte repede dacă ai câștigat sau nu. Acest articol îți vorbește despre cum să adaptezi strategia ta pentru jocul Lucky Six 6/48 (cum să joci la bile, cu alte cuvinte) și îți arată reguli & ponturi pentru a intra în joc cât mai informat.

Cum să joci la bile Lucky Six 6/48

Primul și poate cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere când iei în calcul câteva runde de Lucky 6/48 este acela de a-ți deschide cont la unul dintre operatorii din tabelul de mai sus. Dacă ai anumite strategii pe care le foloseai la loteriile clasice europene (cele de tip kino spre exemplu), vei putea să-ți adaptezi tactica pentru Lucky Six 6/48 foarte ușor.

Cum se joacă această loterie virtuală? Poți selecta între șase și zece numere din cele 48 disponibile. Se vor extrage în total 35 de numere, contând și ordinea în care acestea sunt scoase din bol. Se câștigă cu cel puțin șase numere ghicite, de aceea opțiunile de pariere conțin fie varianta clasică de tip 6/6, fie sisteme 6/7, 6/8, 6/9 ș.a.

Cotele diferă în funcție de alegerea făcută. Câștigul maxim pe care îl poți obține este de 10.000 ori suma mizată. Acest lucru se poate întâmpla atunci când intuiești chiar primele șase numre extrase din urna virtuală. Cel mai mic pariu pe care îl poți face pentru un bilet este de doi lei (unii operatori au și varianta mai ieftină de 1 leu), iar valoarea premiului se va determina printr-o înmulțire: miza pe care ai plasat-o X cota celui de-al șaselea număr extras.

Tipuri de pariuri la Lucky Six 6/48

Putem vorbi de pariuri principale și pariuri secundare. Fiecare dintre aceste două categorii conțin la rândul lor subcategorii, după cum urmează:

Principale

  • Pariul simplu – alegi șase numere din cele 35 extrase. Vei afla câștigul exact prin înmulțirea mizei cu cota indicată de ultimul număr ce iese din bol.
  • Pariul combinat – acesta este asemănător cu opțiunile sistem existente în cadrul pariurilor sportive. Se vor alege doar combinații de șase, iar câștigul se calculează prin înmulțirea mizei pe combinație cu cota ultimului număr câștigător extras pentru aceste grupuri formate din câte șase numere.

Secundare

Aici se încadrează pariuri precum culoarea primei bile extrase (avem opt variante cromatice – roșu, verde, albastru, violet, maro, galben, portocaliu și negru), primul număr să fie par sau impar sau intervalul în care este inclus primul număr extras (1-24 sau 25-48).

Mai există pentru pariurile secundare și opțiuni ceva mai complexe. De exemplu par/impar în primele 5 numere ce vor fi extrase. Întrebarea care se naște în pariul respectiv este aceea dacă vor fi mai multe numere pare sau impare în primele cinci extrase. Nu în ultimul rând, vei putea să joci pe suma primelor 5 numere extrase. Aceasta vine cu un sistem de tipul over/under (asemănător cu cele din baschet). Poți paria pe sub/peste 122.5 puncte.

Regulamentul loteriei virtuale Lucky Six 6/48

Dacă ar fi să definim Lucky Six 6/48 sau să trasăm un mini-regulament, vom putea spune că este vorba de o loterie virtuală cu pariuri pe numere cu cotă fixă. Extragerile (care au loc non-stop din 5 în 5 minute) sunt redate simultan tuturor participanților atât în mediul online, cât și în agențiile stradale de pariuri de pe întreg teritoriul României.

Îți reamintim că pe un bilet se pot alege maxim zece numere și un minim de șase din totalul celor disponibile de la 1 la 48. Un pariu câștigător înseamnă un minim de șase numere exrase pe bilet. Cu cât numerele pe care le-ai selectat vor fi extrase mai repede, cu atât câștigul tău va fi mai semnificativ. Lucky Six 6/48 poate fi asul din mânecă pentru cei care sunt obișnuiți cu loteriile online internaționale, oferite deja de mare parte dintre bookmakerii din România.

Sfaturi, Strategii & Ponturi

  1. O primă idee ar fi aceea de a juca bile de aceeași culoare. Fiind vorba de 8 culori, avem de a face cu șase bile pentru fiecare nuanță. Poți alege de exemplu cele roșii, care sunt reprezentate după cum urmează: 1, 9, 17, 25, 33, 41. Deși nu a fost dovedită ca fiind o metodă 100% sigură, unii jucători merg pe culoarea care la extragerea precedentă a furnizat numai 2-3 bile câștigătoare. Ai putea încerca și tu să mergi pe această metodă pe care pariorii mai experimentați o numesc legea compensației.
  2. Șirurile de numere consecutive sunt o altă alternativă interesantă, existând de-a lungul zilei extrageri care oferă suite de șase bile numerotate consecutiv extrase din bol. O sugestie ar fi intervalele 11-16, 20-35 sau 38-43, dar poți veni și cu alte idei.
  3. O bună strategie competitivă poate fi aceea a evitării numerelor considerate fierbinți (exrase de mai multe ori în ultimele extrageri) și focusarea pe numerele reci, cele care au fost extrase mai puțin.

La final, îți sugerăm să urmărești cu atenție numerele extrase de-a lungul unei zile, pentru a te gândi la tactica pe care o vei folosi în jocul tău de Lucky Six 6/58. Statistica te poate ajuta să câștigi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *