Cum să joci păcănele aparate cu coroane de 50 RON gratis

Tocmai am văzut că există o promoție valabilă pe întreaga lună iunie 2020 unde te poți juca jocuri ca la aparate cu coroane de 50 RON Gratis. Este vorba de păcănele Shining Crown, iar pentru a beneficia de cei 50 RON trebuie să îți verifici identitatea la un cazino online.

bonus shining crown pacanele cu coroane gratis

[maxbutton id=”1″]

Cum să activezi bonusul pentru Shining Crown pas cu pas

Iată mai exact ce trebuie făcut:

  1. Activează oferta dând click pe butonul de mai sus.
  2. Înregistrează-te prin a completa formularul primit.
  3. Verifică identitatea prin a încărca o fotografie cu actul tău de identitate în secțiunea „Verificare”.
  4. Așteaptă să ți se verifice identitatea (echipa cazinoului online îți va valida documentul), iar apoi intră la rubrica „Bonus disponibil” și introdu codul 50CASINO.
  5. În acest moment bonusul de 50 RON este activat, deci poți merge în seciunea de cazino pentru a juca păcănele cu coroane Shining Crown gratis.

Despre jocurile ca la aparate cu coroane

Shining Crown sunt păcănele extrem de populare în România, ele fiind printre cele mai jucate atât în sălile offline, cât și la cazinourile online. Aceste sloturi clasice cu fructe și coroane sunt create de EGT și oferă 10 payline-uri cu o paletă de culori strălucitoare. Joacă Shining Crown ca la aparate cu lămâi, portocale, cireșe, struguri, pepeni și prune. Simbolurile de fructe sunt acompaniate de diferite simboluri legate de câștiguri și bani. Coroana este cel mai important dintre acestea, urmat dintre simbolul Wild. Alte simboluri importante sunt dolarul și steaua, ce reprezintă Scatter-urile.

2 thoughts on “Cum să joci păcănele aparate cu coroane de 50 RON gratis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *