Păcănele online cu cardul pe bani reali | Cazinouri & Bonusuri

În acest articol îți voi arăta tot ce ai de făcut pentru a juca la păcănele online cu cardul pe bani reali, pas cu pas. De asemenea, îți voi prezenta cazinouri online testate de mine și detalii despre bonusurile oferite de acestea.

Ca să te distrezi într-un cazinou online, trebuie să ai bani în cont, în cazul în care nu beneficiezi de un bonus fără depunere. Și, chiar dacă ai beneficia, bonusul se duce, iar la un moment dat tot trebuie să efectuezi un prim depozit. Metodele de plată acceptate diferă de la operator la operator, însă peste tot se poate folosi cardul bancar.

Iată ce cazinouri online recomand pentru a juca păcănele online cu cardul pe bani reali în 2022:

 
Casino
Bonus
 
1
100% până la 1000 RON

Deținut de Kaizen Gaming din Grecia.

Activează bonus
2
100% până la 2024 RON + 200 rotiri

Deținut de Mozzartbet din Serbia.

Activează bonus
3
100% până la 1000 RON + 200 rotiri

Deținut de Kindred Group din Suedia.

Activează bonus
4
Bonus de 2000 RON + 600 rotiri

Deținut de MJP Interactive din Malta.

Activează bonus
5
100% până la 1500 LEI + 225 rotiri

Deținut de Kindred Group din Suedia.

Activează bonus
6
Până la 2500 RON + 500 rotiri

Deținut de Avento MT din Malta.

Activează bonus
7
150% până la 1000 RON + 200 rotiri

Deținut de Flutter Entertainment din UK.

Activează bonus

Cum sa joci păcănele online cu cardul

Dacă depui bani cu cardul, ești sigur că vei putea profita de toate bonusurile. Nu același lucru se poate spune și despre portofelele electronice, care nu sunt eligibile pentru toate campaniile promoționale, pe unele platforme. În plus, cardul bancar este cea mai simplă și mai rapidă metodă de a-ți alimenta contul pentru a juca pe bani reali.

Depui bani în „doi timpi și trei mișcări”. După ce te înregistrezi pe site, te loghezi în cont și dai click pe butonul „Depunere”. Ți se deschide un ecran în care apare lista metodelor de plată disponibile, din care selectezi cardul bancar.

Va trebui să introduci numărul de pe fața cardului, numele – așa cum este scris pe card, data expirării și CVV-ul (cele trei cifre de pe verso). Apoi, trebuie să completezi suma pe care vrei să o depui. De obicei, informațiile sunt salvate și nu mai trebuie introduse la fiecare depunere, cu excepția CVV-ului. Îți recomandăm să joci doar într-un cazinou licențiat, ca să fii sigur că datele cardului sunt în siguranță.

Trebuie să ții cont de faptul că majoritatea cazinourilor online percep taxa pe viciu de 2% din fiecare depunere. Introdusă de la 1 ianuarie 2019, această taxă a fost impusă operatorilor, dar aceștia au transferat-o, la rândul lor, în sarcina clienților. În cazul în care completezi suma de 100 de lei în câmpul destinat depunerii, sunt două situații, în funcție de platforma pe care joci: fie de pe card sunt luați 100 de lei și în contul de jucător ajung 98, fie de pe card sunt retrași 102 lei, pentru ca în cont să ajungă 100.

O dată ce ți-ai alimentat contul, ai undă verde la distracție. Deschizi slotul preferat, apoi setezi miza și dai click pe butonul rotire. Sunt și păcănele care nu au buton de rotire, ci mai multe butoane reprezentând valori ale mizei. De exemplu, sub grilă pot apărea patru butoane: 0.40, 0.80, 1.20, 1.40. Dacă dai click pe oricare dintre ele, rotirea se declanșează pe miza selectată.

Ce carduri poți folosi la cazinouri online

În unele țări europene, nu se mai poate alimenta contul prin intermediul cardurilor de credit, întrucât s-a constatat că o mare parte dintre cei care au dezvoltat dependență foloseau astfel de carduri, îndatorându-se foarte mult. Deocamdată, nu este și cazul României. Cazinourile online licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc acceptă atât carduri de debit, cât și de credit. Cardurile Visa și Mastercard pot fi folosite la toți operatorii, iar majoritatea acceptă și Maestro.

Top păcănele & jocuri de sloturi populare

Cazinourile online legale de pe piața românească vin cu oferte bogate în ceea ce privește jocurile de păcănele. Platformele de referință au chiar și peste 2000 de jocuri, fiind la nivel cu site-urile de jocuri de noroc din Occident.

Operatorii colaborează cu zeci de provideri, asigurând diversitate din toate punctele de vedere: tematică, realizare grafică, mecanism de câștig, număr de linii de plată, Payout, volatilitate, funcții speciale etc. Câteva jocuri sunt în topul popularității, indiferent de cazinou. Iată ce păcănele ar intra într-un Top 10, ordinea fiind întâmplătoare:

1. Shining Crown – este unul dintre cele mai cunoscute păcănele cu fructe și șeptari, coroana strălucitoare fiind simbol Wild expandabil. Cinci șeptari pe o linie de plată îți aduc de 500 de ori miza;

2. Book of Ra – este inspirat din istoria Egiptului Antic, un explorator plecând în căutarea cărții despre care se spune că învie morții. Cartea este simbol Scatter, aducând rotiri gratuite cu Wild expandabil;

3. Burning Hot – volatilitatea redusă face ca rotirile câștigătoare să fie destul de dese. Este o păcănea cu fructe și șeptari, în care trifoiul cu patru foi este simbol Wild;

4. Starburst – simbolurile sunt pietre prețioase de diferite forme și culori, dar cele mai valoroase pictograme sunt steaua multicoloră, care este Wild ce generează un Respin, șeptarul și BAR;

5. Big Bass Bonanza – este un slot Megaways îndrăgit în special de pescari. Peștele prins în cârlig declanșează un joc bonus în care pescarul colectează toți peștii cu valori cash;

6. Sizzling Hot – este tot un slot cu fructe și cu șeptari, care se remarcă prin nivelul scăzut al mizei minime, de numai 5 bani;

7. Narcos – este inspirat din povestea lui Pablo Escobar și surprinde momentul în care acesta este vânat de agenții antidrog;

8. Lucky Lady’s Charm Deluxe – toate simbolurile norocului (trifoiul cu patru foi, gărgărița, buburuza, potcoava) însoțesc pictograma Domniței Norocoase, care este Wild;

9. Book of Dead – faimosul explorator Rich Wild se aventurează în mormintele faraonilor în căutarea cărții morților;

10 Sweet Bonanza – este o păcănea cu mecanism Megaways în care simbolurile sunt reprezentate de dulciuri. Dacă se opresc pe ecran patru acadele spiralate, este inițiat un joc bonus ce poate aduce câștiguri importante.

Dacă îți deschizi cont la un cazinou online și nu știi de unde să începi, îți recomand să iei la rând sloturile de mai sus. Te vei distra cu siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN