Ponturi Pariuri Kamaru Usman vs Jorge Masvidal @ UFC 251

Vezi analiza mea pentru lupta MMA dintre Kamaru Usman și Jorge Masvidal alături de câteva ponturi de pariuri pentru UFC 251, eveniment ce are loc în acest weekend.


Jorge Masvidal primește șansa să lupte pentru titlu după ce adversarul inițial pentru Kamaru Usman a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a trebuit găsit un înlocuitor. Masvidal a acceptat propunerea celor de la UFC cu 6 zile înainte de meciul propriu-zis. Acesta vine după un an și jumătate în care a atras tot mai mult atenția fanilor MMA, atât prin victoriile contra lui Darren Till, Ben Askren și Nate Diaz, cât și carismei sale.

Va reuși însă deținătorul centurii de BMF să pună probleme lui Kamaru Usman, un campion ce deja și-a apărat titlul de două ori și vine după 15 victorii consecutive?

Deși Masvidal are mai multă experiență în UFC și îi putem da un avantaj în abilitățile sale de box/kickbox, slăbiciunea lui este wrestling-ul, iar Usman este cel mai bun grappler de la categoria middleweight. Jorge Masvidal a fost proiectat de 4 ori de către Demian Maia, de 3 ori de către Benson Henderson și o dată de Lorenz Larkin în 3 din cele 13 înfrângeri din careira sa.

Kamaru Usman ar trebui să reușească să ducă lupta jos fără mari dificultăți, unde poate pune presiune pe Masvidal la fel cum a făcut-o cu Rafael dos Anjos și Tyron Woodley. Pe lângă asta, nici loviturile sale de box/kickbox nu sunt de neglijat, făcându-l TKO pe Colby Convington în ultima sa lupta.

Am stat cu ochii pe cotele pentru lupta Kamaru Usman vs Jorge Masvidal încă de când a fost anunțată, iar popularitatea lui Masvidal a atras foarte multe pariuri pe acesta, cota lui scăzând constant. Dacă o cotă de 1.30 pentru victoria lui Usman mi se părea că nu aduce o valoare, azi văd că el este cotat cu 1.44, ce cred că merită încercată.

Predicții & Ponturi Kamaru Usman vs Jorge Masvidal

Pont 1 (risc scăzut): Kamaru Usman câștigă lupta
Cotă: 1.44
Casă de pariuri: Unibet

Vezi mai multe cote @ Unibet

Pont 2 (risc mediu): Kamaru Usman câștigă pe bază de puncte
Cotă: 2.60
Casă de pariuri: Betfair

Vezi mai multe cote @ Betfair

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *