Verificare bilet mozzart după cod / scanare

În acest articol îți prezint pas cu pas procesul de verificare bilet după cod sau scanare la Mozzart.

Casa de pariuri Mozzartbet a intrat pe piața românească mai întâi prin intermediul agențiilor stradale, apoi, în 2015, a obținut licenția de operare online. La început, rețeaua de sucursale se rezuma la câteva orașe din sudul țării, dar ea a fost ulterior dezvoltată la nivelul întregii țări.

În prezent, există peste 1700 de agenții Mozzartbet. Trebuie doar să intri pe site, în secțiunea agenții, pentru a vedea pe hartă unde se află acestea. Mozzartbet se remarcă prin cote mari pentru favorite și prin numărul mare de selecții din piețe combinate, specifice mediului offline. De asemenea, aceștia oferă bun bonus fără depunere cu 150 rotiri gratuite la înregistrare:

mozzart bonus fara depunere rotiri gratuite
Activează bonus

Cum verifici biletul la Mozzart după cod

Dacă pariezi la o agenție stradală, nu este nevoie să urmărești rezultatele meciurilor ca să știi dacă ai câștigat. Poți vedea foarte ușor care este stadiul pariului accesând platfoma online a bookmakerului, mozzartbet.ro.

Chiar pe prima pagină, sub meniul principal, există butonul „Status bilet”. Dacă apeși pe el, ajungi într-un ecran în care poți verifica biletele de pariuri sportive și biletele loto plasate în agențiile terestre. Implicit, este selectat tabul pentru pariuri sportive.

verificare bilet Mozzart

Te uiți pe biletul de hârtie, vezi care este codul și îl introduci în bara de sub textul „Introduceți codul biletului”, apoi dai click pe butonul „Verificare bilet”, care este în dreapta barei, ca să afli dacă s-au jucat toate meciurile și dacă ai câștigat sau ai pierdut. În cazul în care greșești o cifră din cod, apare mesajul „Biletul nu există”.

Nu trebuie să fii înregistrat pe platforma online Mozzartbet pentru a verifica biletul jucat în agenție, dar noi îți recomandăm să îți deschizi cont, ca să profiți de bonusul de bun venit și de alte promoții.

One thought on “Verificare bilet mozzart după cod / scanare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN