Winboss Cod Promo: Activează bonus 3000 LEI + 500 rotiri gratuite

Winboss Casino este unul dintre cele mai noi cazinouri online licențiate de ONJN, iar în acest articol vorbim despre platforma recent lansată de acest brand, bonusul de bun venit la depunere, dacă este nevoie să folosești un cod promo la înregistrare și cum poți activa rotiri gratuite fără depunere.

Cod Promo Winboss

Sunt deseori întrebat de codurile bonus ce pot fi activate la înregistrare, în special de pariorii începători ce își creează cont la Superbet, Betano sau Las Vegas.

winboss cod promo

În cazul Winboss, deși există posibilitatea de a introduce un cod promo la înregistrare, în acest moment nu e nevoie să introduci niciun cod pentru a activa bonusul de înregistrare.

Bonus de bun venit: 3000 LEI + 500 rotiri gratuite

winboss bonus inregistrare

Winboss oferă un bonus după înregistrare ce poate atinge valoarea totală de 3000 LEI și 500 rotiri gratuite în funcție de sumele depuse, în 5 tranșe astfel:

  • Prima depunere: 100% bonus până la 1000 LEI + 100 rotiri gratuite la Shining Crown
  • A doua depunere: 75% bonus până la 1000 LEI + 100 rotiri gratuite la The Money
  • A treia depunere: 50% bonus până la 500 LEI + 100 rotiri gratuite la Bigger Bass Bonanza
  • A patra depunere: 50% bonus până la 500 LEI + 100 rotiri gratuite la Stellar
  • A cincea depunere: 100 rotiri gratuite la Sizzling Hot

Depunerea minimă este de 100 LEI la fiecare tranșă, iar cerințele de rulaj pentru a putea debloca bonusul sunt de 30x depunere + bonus.

Oferă Winboss bonus fără depunere?

La momentul scrierii acestui articol, Winboss nu oferă un bonus fără depunere, dar poți activa 50 rotiri gratuite dacă îți verifici contul și ai efectuat anterior o depunere minimă de 30 LEI.

winboss bonus fara depunere rotiri gratuite

Cele 50 rotiri sunt oferite la slotul The Money și se acordă în maxim 48h după ce ai primit confirmarea de verificare a identității pe e-mail. Valorea totală a rotirilor este de 10 LEI, iar condițiile de rulaj sunt de 1x.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *