Case de pariuri online sportive din UK & Anglia

Voi prezenta aici o listă de case de pariuri sportive online ce sunt licențiate atât în UK & Anglia de UK Gambling Commission, cât și România de ONJN. Puteți astfel să folosiți același site pentru a juca la pariuri, chiar dacă veți fi pe o perioadă de timp în UK (sau invers).

Fotbalul din Premier League este cel mai pariat eveniment din Europa, însă românii din UK / Anglia pot paria și pe alte ligi sau sporturi, precum Bundesliga sau chiar Liga 1. Iată topul celor mai bune case de pariuri licențiate atât în UK, cât și în România:

Ultima estimare oficială pe care am găsit-o spune că peste 400,000 români trăiesc în UK, cea mai mare parte în Anglia. Cum în regatul Marii Britanii sportul și pariurile sunt fenomene extrem de cunoscute, cred că acest articol le va fi util tuturor românilor.

Puteți face depuneri și retrageri la aceste case de pariuri online prin carduri, ewallet-uri online și transferuri bancare. Moneda folosită este lira sterlină. Bonusurile sunt oferite în funcție de suma primei depuneri și sunt valabil de obicei 30 de zile. Citiți termenii și condițiile principale pentru a vedea exact cât de rapid trebuie rulați banii pentru a putea beneficia de bonus și când puteți face cashout. Oricum, bonusurile la casele de pariuri din UK sunt printre cele mai atractive, cu condiții de rulaj lejere, datorită competiției dintre agenții și a faptului că este din ce în ce mai greu să atragă noi jucători, fapt pentru care trebuie să ofere promoții cât mai bune.

Free bet-urile sunt oferite de obicei ca bonus la prima depunere, iar ele în traducere liberă înseamnă “pariuri gratis”. Spre exemplu, la Betfair obții de 5 ori £20 la fiecare depunere de £10, pe când la Unibet depui £20 și primești £40 ca free bet.

Întrebări frecvente despre casele de pariuri din UK

Dacă sunt în România, pot paria la o agenție britanică?

Dacă deja ești înregistrat la o casă de pariuri din UK, iar ea are licența în România, atunci poți accesa siteul lor și poți paria fără nicio problemă. Dacă însă nu ești înregistrat, poți paria doar la agențiile legale românești. Unele dintre ele însă activează și în Anglia, deci vei putea folosi userul și acolo.

Ce bonus voi obține la înregistrare?

Bonusul de bun venit depinde de țara din care îți deschizi contul. Dacă ești în România, vei obține bonusul în LEI, iar dacă ești în UK, pe cel în Lire Sterline (GBP). De obicei bonusurile sunt asemănătoare ca valoare, diferind uneori doar termenii și condițiile.

Este legal să pariez la o casă de pariuri din UK?

Da, atât timp cât folosești o agenție licențiată de ONJN pe teritoriul României sau de UKGC pe teritoriul UK. Fiecare agenție recomandată de noi în acest articol activează legal atât în România, cât și în Anglia.

Ultima actualizare: 26 iulie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *