Cod bonus PlayGG: Activează $15 fără depunere + 100% până la $600

Ai nevoie de un cod bonus atunci când te înregistrezi la PlayGG? În acest articol îți arăt cum să activezi bonusul de bun venit de la PlayGG, platforma oficială de poker a celor de la GGPoker în România.

În primul rând, trebuie să știi că nu e nevoie să folosiți un cod bonus special pentru a primi bonusul de înregistrare. Poți activa la PlayGG un bonus fără depunere de $15, apoi încă un bonus la depunere de până la $600. În continuare am creat un ghid separat pentru fiecare dintre aceste bonusuri.

PlayGG Bonus fără depunere: $15 la verificare

playgg bonus fara depunere poker

Pentru a primi $15 fără depunere bonus la PlayGG, trebuie să te înregistrezi, să îți validezi contul, iar apoi vei primi tichete fără depunere în valoare de $15 împărțite astfel:

 • Ziua 1: 3 tichete de $1 la Spin&Gold.
 • Ziua 3: 1 tichet de $8 la satelitul Global Milllion$
 • Ziua 5: 2 tichete de 0.5$ la jocul de poker All in or Fold Sit and Go.
 • Ziua 7: tichet de $3 de turneu pe care îi poți folosi la orice turneu de poker online

Tichetele sunt valabile 7 zile și vin fără condiții de retragere a câștigurilor. Acesta este singurul bonus fără depunere oferit de un site de poker din România în acest moment.

Apoi, dacă faci o depunere, vei avea opțiunea de a alege două variante ca bonus suplimentar: fie până la $100 în recompense, fie 100% până la $600 la primul depozit. Veți găsi această opțiune în aplicație în secțiunea Caserie.

cod bonus playgg

Cum funcționează bonusul de $100 în recompense

După ce faci o primă depunere de cel puțin $10, vei primi timp de 6 zile până la $100 în bilete la turneele all-in or fold astfel:

playgg bonus recompense

Atenție! Biletele creditate instant au o valoare de doar $52.5 (11 + 6.5 + 6.5 + 6.5 + 9 + 13). Pentru a primi restul de $47.5, trebuie să joci provocarea All-in or Fold cu 100 sau 500 mâini în funcție de zile, în fecare dintre cele 6 zile. Iar dacă le faci pe toate, primești extra încă $10 CASH în ziua 6.

Personal, nu mi se pare chiar așa de atractiv, ba chiar complicat pentru că ai doar 6 zile să activezi bonusul și trebuie să joci zilnic pentru a-l maximiza. Cred că a doua varianta de bonus este mai atractivă – o să vă prezint detaliile în continuare.

Cum funcționează bonusul 100% până la $600

Dacă depui cel puțin $10, vei primi dublu ca bonus. De exemplu, dacă depui $100 vei primi în total $200. Limita este de $600. La fiecare $5 plătiți ca rake net / taxe de turnee, deblochezi $1 din acest bonus. Perioada în care poți activa bonusul este de 90 zile.

Ce bonus merită să activezi la PlayGG?

Deși bonusul în recompense gratuite este mult mai complicat de activat, el oferă posibilitatea de a primi mai mult dacă faci o depunere mică. Spre exemplu, cu doar $10 activezi $52.5 în primele 6 zile și mai poți lua extra $47.5 dacă faci provocările. Dacă nu plănuiești să faci depuneri de sute de dolari în primele luni de jucat poker la PlayGG, atunci acest bonus este ideal.

Dacă însă plănuiești să depui cel puțin $50-100, atunci dublul primului depozit este un bonus mult mai atractiv și mai ușor de activat, deoarece ai la dispoziție 90 zile, nu doar 6.

Recomand bonusul în recompense începătorilor sau celor ce doar vor să testeze PlayGG, iar celor care au deja experiență sau chiar au folosit platforma GGPoker în străinătate, le recomand bonusul de 100 până la $600.

4 thoughts on “Cod bonus PlayGG: Activează $15 fără depunere + 100% până la $600

 1. Salut! Mi-am prins un pic urechile. Am reușit câștig la doua turnee de poker 10 dolari. Cu aceștia am câștigat la Sloturi 300 dolari. Am incercat sa ii retrag, dar mi-au respins cererea pe motiv ca am bonusul activ de 100%, chiar dacă in momentul retragerii mi se comunica ca voi pierde bonusurile. E un pic ciudat, in regulament nu scrie ca nu poți retrage dacă ai un bonus activ in cont.

  Nu înțeleg cum as putea sa rulez efectiv bonusul, deci nu înțeleg următorul paragraf:
  Suma echivalentă este creditată în balanța ta bonus și se transformă în bani pe măsură ce joci. La fiecare 5$ plătiți ca rake net/ taxe de turneu, vei debloca 1$.

  Cum sa procedez? Mersi!

  1. Din ce înțeleg, trebuie să rulezi bonusul. Deci trebuie să-l folosești ca taxă de turneu. Ai încercat să vorbești cu ei pe live chat / support să îți explica mai bine ce condiții de rulaj trebuie să îndeplinești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN