Cod bonus PlayGG: Activează 100% bonus până la $600

cod bonus playgg

Ai nevoie de un cod bonus atunci când te înregistrezi la PlayGG? În acest articol vă prezint pas cu pas cum puteți activa bonusul de bun venit de la PlayGG, platforma oficială de poker a celor de la GGPoker în România.

În primul rând, trebuie să știi că nu e nevoie să folosiți un cod bonus special pentru a primi bonusul de înregistrare. După ce finalizezi procesul de înregistrare, vei avea opțiunea de a alege două variante ca bonus: fie până la $100 în recompense, fie 100% până la $600 la primul depozit. Veți găsi această opțiune în aplicație în secțiunea Caserie.

Cum funcționează bonusul de $100 în recompense

După ce faci o primă depunere de cel puțin $10, vei primi timp de 6 zile până la $100 în bilete la turneele all-in or fold astfel:

playgg bonus recompense

Atenție! Biletele creditate instant au o valoare de doar $52.5 (11 + 6.5 + 6.5 + 6.5 + 9 + 13). Pentru a primi restul de $47.5, trebuie să joci provocarea All-in or Fold cu 100 sau 500 mâini în funcție de zile, în fecare dintre cele 6 zile. Iar dacă le faci pe toate, primești extra încă $10 CASH în ziua 6.

Personal, nu mi se pare chiar așa de atractiv, ba chiar complicat pentru că ai doar 6 zile să activezi bonusul și trebuie să joci zilnic pentru a-l maximiza. Cred că a doua varianta de bonus este mai atractivă – o să vă prezint detaliile în continuare.

Cum funcționează bonusul 100% până la $600

Dacă depui cel puțin $10, vei primi dublu ca bonus. De exemplu, dacă depui $100 vei primi în total $200. Limita este de $600. La fiecare $5 plătiți ca rake net / taxe de turnee, deblochezi $1 din acest bonus. Perioada în care poți activa bonusul este de 90 zile.

Ce bonus merită să activezi la PlayGG?

Deși bonusul în recompense gratuite este mult mai complicat de activat, el oferă posibilitatea de a primi mai mult dacă faci o depunere mică. Spre exemplu, cu doar $10 activezi $52.5 în primele 6 zile și mai poți lua extra $47.5 dacă faci provocările. Dacă nu plănuiești să faci depuneri de sute de dolari în primele luni de jucat poker la PlayGG, atunci acest bonus este ideal.

Dacă însă plănuiești să depui cel puțin $50-100, atunci dublul primului depozit este un bonus mult mai atractiv și mai ușor de activat, deoarece ai la dispoziție 90 zile, nu doar 6.

Recomand bonusul în recompense începătorilor sau celor ce doar vor să testeze PlayGG, iar celor care au deja experiență sau chiar au folosit platforma GGPoker în străinătate, le recomand bonusul de 100 până la $600.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *