GGPoker România – PlayGG | Păreri & Bonus $600

Platforma internațională GGPoker este prezentă în România în mod oficial prin intermediul PlayGG, ce a primit licența ONJN pentru a activa legal în țara noastră. Poți astfel să joci poker pe bani reali pe platforma GGPoker prin PlayGG! Participă la turneele permanente sau ocazionale și intră în cursa pentru premii de mii de euro. Tot pe PlayGG poți învăța să joci ca un profesionist, din tutorialele făcute pe înțelesul tuturor.

ggpoker romania playgg

Potrivit informațiilor de pe site, operatorul amintit deține recordul pentru cel mai mare fond de premiere dintr-un turneu de poker online (27.559.500 de dolari). Platforma este intuitivă, astfel că înțelegi imediat care sunt primii pași de făcut chiar dacă nu ai mai jucat niciodată poker. Dar, înainte să vorbim despre interfață, hai să vedem care este bonusul de bun venit.

Bonus PlayGG

Dacă îți deschizi cont, ai de ales între 100 de dolari în recompense (pentru depunere minimă de 20 de dolari) sau bonus 100% din depunerea facută, până la 600 de dolari (pentru depunere minimă de 10 dolari). După ce te înregistrezi pe platformă, te loghezi în cont, mergi în „Casierie” și alegi bonusul pe care îl dorești.

playgg bonus recompense

În cazul în care optezi pentru prima variantă, primești bilete de participare la turnee organizate în primele șase zile consecutive de la înregistrare:

– 6 bilete în valoare totală de 11 dolari la turnee „All-In or Fold”, în prima zi (obții 2,5 dolari cash dacă joci 100 mâini AoF);
– 5 bilete în valoare totală de 6,5 dolari la turnee „All-In or Fold”, a doua zi (obții 10 dolari cash dacă joci 500 mâini AoF);
– 5 bilete în valoare totală de 6,5 dolari la turnee „All-In or Fold”, a treia zi (obții 2,5 dolari cash dacă joci 100 mâini AoF);
– 5 bilete în valoare totală de 6,5 dolari la turnee „All-In or Fold”, a patra zi (obții 10 dolari cash dacă joci 500 mâini AoF);
– 6 bilete în valoare totală de 9 dolari la turnee „All-In or Fold”, a cincea zi (obții 2,5 dolari cash dacă joci 100 mâini AoF);
– 6 bilete în valoare totală de 13 dolari la turnee „All-In or Fold”, a șasea zi (obții 10 dolari cash dacă joci 1000 mâini AoF).

Dacă îndeplinești toate provocările AoF („All-In or Fold”), primești încă 10 dolari cash în ultima zi. Primul lot de tichete este acordat automat, după ce ți-ai exprimat opțiunea pentru 100 de dolari în recompense. Toate tichetele gratuite acordate în cadrul acestei promoții expiră în 24 de ore.

În cazul care optezi pentru a doua variantă, primești un bonus egal cu valoarea primei depuneri, în valoare maximă de 600 de dolari. Banii sunt transformați treptat în cash, prin rulaj: la fiecare 5$ plătiți ca rake net/taxe de turneu, vei debloca 1$. Ai la dispoziție 90 de zile ca să realizezi rulajul. Poți revendica bonusul în 60 de zile de la prima depunere.

PlayGG oferă și un bonus fără depunere de 15 dolari, pe care îl primești la validarea contului. Nu e nevoie să introduci un cod bonus la înregistrare pentru a activa aceste bonusuri.

Metode de plată pentru depuneri și retrageri

Clienții din România pot depune și retrage bani numai prin intermediul cardului bancar (Visa sau Mastercard). Atunci când efectuezi prima depunere, poți opta pentru moneda folosită: dolari (USD), hrivna ucraineană (UAH) sau lei (RON). Din fiecare depunere este percepută taxa pe viciu de 2%.
Promoții pentru clienții activi

Promoțiile pentru clienții existenți care au activitate pe site sunt grupate pe patru categorii:

1. Fidelitate – Fish Buffet;
2. Zilnice – cadouri zilnice, premii pentru turnee;
3. Exclusive – GGCare&GGCheers, luna de miere pentru nou veniți, Rush&Cash-ul de vineri, – sesiunea de sâmbătă, protecția Bubble, provocarea Spin&Gold;
4. Jackpots – Bounty Jackpot, Bad Beat Jackpot Rebirth, Jackpotul All-in or Fold, Bingo All-in of Fold.

Turnee

Pe această platformă poți participa la turnee non-stop. Trebuie doar să intri în secțiunea specială și să optezi pentru una dintre competițiile care sunt:

1. Principale – WSOP Winter Circuit, GG Master, MILLION$, sesiunea de sâmbătă;
2. Exclusive – Bounty Hunters, Zodiacul chinezesc, turnee zilnice cu premii garantate, High Rollers, Omaholic, T$ Builder, Mystery Bounty, sateliți expres.

Din meniul orizontal principal, poți accesa și alte tipuri de jocuri.

Interfața

Așa cum am spus, interfața este intuitivă. Dacă ești începător, ar trebui să te intereseze în mod deosebit tuturialele din „Școala de poker”, la care ajungi cel mai ușor prin click pe butonul din subsolul paginii principale. Acolo găsești noțiuni de bază, sfaturi pentru poker online, noțiuni despre șanse și probabilități în poker, ierarhia mâinilor, glosar de termeni, ghiduri pentru Texas Hold’em și Omaha Poker.

Secțiunea Echipa GG include vedete ale acestui joc, precum Daniel Negreanu, Jason Koon, ElkY, Feodor Holz, Jeff Gross, Ali Nejad și jucători reprezentativi din mai multe țări: Brazilia, China, Polonia și Ucraina. În această secțiune, se află și Echipa Campionilor, Echipa Twitch, Echipa Omaha sau Echipa ShortDeck.

O altă secțiune principală, pe lângă „Poker”, este cea dedicată World Series of Poker (WSOP), cea mai prestigioasă competiție din lume. Prin intermediul ei, poți participa la turneele-satelit către Las Vegas și poți juca pentru premii record și pentru brățări.

Pe platformă există și o secțiune de blog, în care găsești știri despre jucători și competiții.

Păreri PlayGG vs Pokerstars

Pasionații de poker au păreri împărțite între aceste două siteuri, însă GGPoker / PlayGG par să fie mai atractive pentru unii. Iată câteva păreri despre rețeaua GG pe care le-am găsit pe facebook:

Iulian: Diferenta este tipul jucatorilor ,pe PS ai multi gambleri. La cash …pana la 0.25 / 0.5 multi calling station si agresivi …pe GG mai linistiti. La turnee eu am jucat maxim 10.5 $ PKO jocul e mai decent dar si pt ca la mize mici nu ai garantat atat de mare si numarul jucatorilor de mult mai mic,gen la 10,5 $ garantat 15000$ la inceput sunt maximum 600 de jucatori,dar are 3 ore late reg, la PS la 7,5$ garantat parca 35000 ai 3000 de jucatori si te plateste oricine cu orice pt bounty. Ca variatie cred ca e cam la fel ex : A8 vs KK vs QQ pune A duc mana, elimin 2 jucatori …AQ vs AQ face culoare la A eu am Q de aceasi culoare ,ma elimina din turneu plus altele,dar sunt mai putini jucatori „nebuni”

Petru: Pentru mine cel mai important aspect este egalitatea intre jucatori !! iar aici ma refer faptul ca GG nu accepta HUD .sunt mare fan al platformelor ce nu accepta HUD

Tudor: softul este departe mult mai fun de jucat,au o gramada de promotii,totusi parca prea des vine acel 5% pe river

Rudi: La mesele cash rush NL5…pe un sample 20k hands parca sunt mai putin agresivi jucatorii ca pe stars ( sau inca nu au suficient istoric cu mine )…
Jocul pana acuma o fost mai soft…winrate triplu fata de stars dar 20k hands este putin….vedem de la 100 incolo.

PlayGG România este deținut de echipa GGPoker

PlayGG este deținut de WindGG, companie ce la rândul ei este deținută de GGPoker sub colectivul GGN Europe – Skywind Holdings. Licența ONJN este valabilă pe o perioadă de 10 ani, până în 2031.

2 thoughts on “GGPoker România – PlayGG | Păreri & Bonus $600

  1. Salut, eu am primit acces restrictionat pe ggpoker, cu precizarea ca a devenit ilegal pe teritoriul Romaniei, si mai jos un articol in carw se spune ca persoanele fizice vor fi sanctionate, care participa cu 5000 10000 lei.
    Eu astazi am instalat aplicația, si m am jucat 1 ora dupa care am observat mesajul.
    Voi fi sanctionat?

    1. Salut! Ce aplicație ai instalat? GGPoker are licență în România prin playgg.ro, deci trebuie să folosești aplicația PlayGG. GGPoker.eu nu are licență și este astfel ilegal să joci la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *