PlayGG aduce oficial GGPoker în România

Cea mai bună veste din 2021-2022 pentru jucătorii de poker! Platforma internațională GGPoker intră în România prin intermediul siteului PlayGG, care tocmai a primit licența ONJN în baza deciziei nr.2054/28.10.2021. Începând cu 1 noiembrie 2021 siteul activează legal în România.

Bonus PlayGG

Uneori PlayGG oferă un bonus unic jucătorilor noi atunci când se înregistrează. Momentan, orice jucător nou poate opta între două bonusuri de bun venit: fie până la $100 în recompense, fie 100% până la $600 (dublul primei depuneri). Nu e nevoie să introduci un cod bonus.

playgg bonus recompense

Păreri PlayGG vs Pokerstars

Pasionații de poker au păreri împărțite între aceste două siteuri, însă GGPoker / PlayGG par să fie mai atractive pentru unii. Iată câteva păreri despre rețeaua GG pe care le-am găsit pe facebook:

Iulian: Diferenta este tipul jucatorilor ,pe PS ai multi gambleri. La cash …pana la 0.25 / 0.5 multi calling station si agresivi …pe GG mai linistiti. La turnee eu am jucat maxim 10.5 $ PKO jocul e mai decent dar si pt ca la mize mici nu ai garantat atat de mare si numarul jucatorilor de mult mai mic,gen la 10,5 $ garantat 15000$ la inceput sunt maximum 600 de jucatori,dar are 3 ore late reg, la PS la 7,5$ garantat parca 35000 ai 3000 de jucatori si te plateste oricine cu orice pt bounty. Ca variatie cred ca e cam la fel ex : A8 vs KK vs QQ pune A duc mana, elimin 2 jucatori …AQ vs AQ face culoare la A eu am Q de aceasi culoare ,ma elimina din turneu plus altele,dar sunt mai putini jucatori „nebuni”

Petru: Pentru mine cel mai important aspect este egalitatea intre jucatori !! iar aici ma refer faptul ca GG nu accepta HUD .sunt mare fan al platformelor ce nu accepta HUD

Tudor: softul este departe mult mai fun de jucat,au o gramada de promotii,totusi parca prea des vine acel 5% pe river

Rudi: La mesele cash rush NL5…pe un sample 20k hands parca sunt mai putin agresivi jucatorii ca pe stars ( sau inca nu au suficient istoric cu mine )…
Jocul pana acuma o fost mai soft…winrate triplu fata de stars dar 20k hands este putin….vedem de la 100 incolo.

PlayGG România este deținut de echipa GGPoker

PlayGG este deținut de WindGG, companie ce la rândul ei este deținută de GGPoker sub colectivul GGN Europe – Skywind Holdings. Licența ONJN este valabilă pe o perioadă de 10 ani, până în 2031.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *