Pariuri pe numere loto – Cote, Bonusuri & Agenții

Află tot ce trebuie să știi despre pariuri pe numere loto: cum funcționează, care sunt cele mai populare loterii, ce cote îți oferă casele de pariuri și ce bonusuri poți primi atunci când începi să pariezi pe numere loto online.

Ce sunt pariurile pe numere loto și unde putem paria?

Cred că oricine a pariat măcar o dată la loto și cunoaște mecanismul. Parierea pe numere loto în online nu diferă față de agențiile stradale. Aceasta implică parierea pe rezultatele unei trageri la sorți. Se selectează pe un bilet numerele favorite și se plasează astfel pariul. Cu toate acestea, suma de bani oferită de loterie este făcută de o firmă independentă, nu de operatorul aprobat. 

Pariurile la loto sunt o formă de jocuri de noroc și trebuie respectate regulile specifice. Regulile în online sunt foarte simple, există un model unic pentru plata câștigurilor. Loteria online oferă o anumită sumă de bani unde poți paria pe mai multe numere și poți câștiga instant dacă nimerești numerele norocoase.

Dacă te întrebi unde poți paria, majoritatea site-urilor online dețin și loto. Poți plasa un pariu pentru loterie la agenții precum: Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Unibet, Netbet, Sportingbet, Betano, Betfair etc. În următoarele paragrafe o să discutăm despre lista cu principalele loterii și cotele de pariere pentru loto. 

Care sunt cele mai populare loterii?

Am ajuns și la acest capitol și o să vorbim despre cele mai populare loterii din Europa. Dragostea europenilor pentru loterii se datorează numărului mare de jocuri de loto online și a câștigurilor uriașe. Putem găsi numeroase exemple de loterii online care oferă o sumă de bani ce te va da pe spate. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai mari și interesante loterii:

  • Superenalotto – este unul dintre cei mai importanți furnizori de loto din Italia. Și-a început activitatea în 1997. Loteriile lor online au înregistrat creșteri uriașe ale numărului de jucători, contribuind astfel la creșterea loteriei online în Europa. Premiile pot ajunge până la 209 milioane de euro, ceea ce o face să fie cea mai bine cotată din Europa. Nu este de mirare de ce un număr mare de persoane joacă în fiecare zi la Superenalotto. 
  • Kino Grecia – Cu siguranță Grecia nu este străină printre furnizorii de loterii din Europa. Kino este opțiunea favorită a jucătorilor, datorită frecvenței meciurilor și cotelor mari. De fapt, este considerată ca fiind cea mai populară platformă, deoarece este rapidă și flexibilă. 
  • Loto Polonia – Acest joc este foarte popular încât nu poate fi descris în cuvinte.Duzy înseamnă ,,mare” și face sens, deoarece Duzy Lotek sau Loteria Mare este cu siguranță unul dintre cele mai populare jocuri oferit de Loteria poloneză. Dacă nu știai este și unul dintre cele mai vechi jocuri introduse pe piață alături de Polonia Loto în 27 ianuarie 1957. Loto Polonia 6/49 este un joc în stil tradițional, care face parte din loteria poloneză sponsorizată de Totalizator Sportowy. Miza se începe de la 2 milioane de euro și dacă nu a fost câștigată de niciun jucător norocos, premiul va trece la următoarea sumă de bani. Astfel, se oferă șansa de a aduce un câștig mai mare unui jucător norocos. 
  • Loto Letonia – și-a deschis porțile în data de 10 ianuarie 1993. A fost primul lor loto 5/35. Compania națională de loto din Letonia a condus și administrează toate jocurile oficiale ale loteriei, iar din decembrie 1996, jocul 5/35 a devenit prima loterie online din Letonia. În anul 2005, jucătorilor la Loto Letonia li s-a oferit posibilitatea de a se juca online pentru prima dată pe platforma Ilotto. În anul 2013, Loto Letonia s-a alaturat grupului european de Eurojackpot, crescând numărul total de țări participante la Euro Jackpot. Chiar dacă timpul a trecut, se pare că Loto 5/35 rămâne încă în picioare și este adorat de foarte mulți jucători. 

Că tot am vorbit despre cele mai bune loterii din Europa, eu zic să trecem puțin și la cotele oferite de marii furnizori ca să vedem cât putem câștiga în mediul online. 

Care sunt cotele pentru pariuri pe numere loto?

Acesta este un subiect de mare interes pentru fiecare dintre noi. Trebuie să cunoaștem miza și cotele ca să putem vedea care sunt șansele reale ale unui câștig. 

Sistemul SuperEnalotto este destul de ușor de înțeles. Selectezi 6 numere principale dintr-un grup format din numere de la 1 la 90. Numărul norocos sau Jolly stabilește cine câștigă al doilea premiu. Extragerea are loc marțea, joia și sâmbăta de la ora 19:00. Să luăm în considerare următorul exemplu în care avem o miză de 30 de lei. Numărul maxim de numere pe care îl poți alege este 15, dar vom alege 2 numere pe tipul sistemului ½. Numărul total de combinații este 2. 

Potențialul câștig pentru pariul ales:

  • Dacă nimerești 1 număr câștigi 2 Ron;
  • Dacă nimerești 2 numere atunci câștigul este de 4 Ron. 

Kino Grecia este un joc extrem de popular în România și este o loterie de tipul 20/80. Aici, sunt 80 de numere norocoase, dar să presupunem că alegi 1-5 numere. Cotele cele mai bune pentru un câștig sunt date de către cei de la Netbet. Astfel, câștigurile sunt următoarele:

  • Pentru 1 număr poți câștiga 3.83 Ron;
  • Pentru 5, câștigul ajunge la 1,400 Ron.

Așadar, am vorbit astăzi despre cote și care sunt cele mai populare jocuri de loto online. Urmărește-ne în continuare pentru a fi la curent cu cele mai noi știri din domeniul loteriei online!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *