Cele mai noi case de pariuri licențiate – Top Actualizat 2020

Voi face aici o listă cu cele mai noi case de pariuri ce au obținut o licență pentru a opera în România. Fiecare site este autorizat de ONJN și recomandat de comunitatea noastră. Voi actualiza acest top constant în 2020. Pentru a vedea lista și cu operatorii mai vechi, vezi articolul cu top case de pariuri online.

1. Gets Bet

Getsbet a investit tot mai mult recent atât în produsul lor, mărind oferta online cu pariuri live și pariuri loto, cât și în imagine, co-optândul pe Marius Lăcătuș ca brand ambassador. Bonusul oferit este 50% la prima depunere până la 100 LEI. Acest bonus poate ajunge până la 600 LEI dacă faci 5 depuneri în total.

2. Efbet

Efbet este o casă de pariuri din Bulgaria, unde are o cotă de piață destul de mare, intrând recent și în România. Bonusul de bun venit este de 100% până la 500 LEI la prima depunere.

3. Publicwin

Publicwin este un site cu un o ofertă mai restrânsă, axându-se în principal pe pariurile sportive din cele mai populare sporturi, dar au atât pariuri pe loterii, cât și o secțiune de cazino. Partea bună este că oferă cel mai bun bonus din acest top, respectiv, 100% până la 1000 LEI pentru prima depunere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decizie ONJN