Top Cele Mai Bune Case de Pariuri Online | Bonusuri 2020

Piața românească online de case pariuri este extrem de bine organizată în 2020, iar multitudinea de operatori poate fi o armă cu două tăișuri. Poate fi dificil să-ți stabilești profilul de jucător și să te pliezi exact acolo unde te-ai încadra cel mai bine din punctul de vedere al raportului distracție/grad de profitabilitate. Noi te ajutăm să alegi casa de pariuri care ți se potrivește, te trecem prin pașii principali ai procesului de înregistrare și, la final, îți răspundem întrebărilor despre pariuri la care aștepți de multă vreme răspunsul scontat.

Top Case de Pariuri Online Românești

Dacă vrei să vezi doar agenții din străinătate, vezi lista noastră separată pentru case de pariuri internaționale.

Cum alegi cea mai bună casă de pariuri 

Alegerea unei case de pariuri este un moment important pentru orice jucător care cunoaște regulile și care știe oricând să observe un bookmaker de elită. Redăm mai jos o listă succintă de criterii după care poți opta la finalul zilei între o casă de pariuri și alta.

 • Oferta de bun venit este cea care îți aduce un plus de bani la suma pe care tocmai ai decis să o depui în contul de joc. Ea poate fi însoțită de un cod promo la unii dintre operatori, însă nu este o condiție obligatorie. Puteți afla mai multe detalii despre bonusurile siteurilor de pariuri aici.
 • Promoțiile în desfășurare pentru membrii activi au și ele un rol important în alegerea unei case de pariuri. Acestea vin cu un dublu motiv: să celebreze momente importante (de exemplu o campanie pentru derby-ul din campionatul Angliei) sau să fidelizeze jucători care au fost extrem de activi într-un interval de timp.
 • Serviciile de streaming contribuie și ele la spectacol. Altfel funcționează un pariu, fie el live sau prelive, dacă poți urmări desfășurarea partidei în contul de jucător, pe un ecran dedicat.
 • Varietatea ofertei poate fi un factor decisiv pentru a opta pentru o casă de pariuri sau pentru alta. Câte variante de marketuri ai pentru un meci important de Liga Campionilor? Poți pari și pe ligi mai mici? Acestea sunt întrebări la care o casă de pariuri cu o ofertă extensivă îți poate răspunde.
 • La fel de importante sunt și cotele. Poți analiza într-o perioadă de timp modul în care fluctuează cotele de la principalii concurenți din piața românească, mai ales pe campionatele care te interesează. În felul acesta poți alege cea mai bună casă de pariuri, acel operator care să îndeplinească cele mai multe criterii de eligibilitate.
 • Interfața este extrem de importantă și ea, mai ales când avem de-a face atât cu jucători de mobile, dar și cu jucători din zona desktop. Viteza de încărcare, modul de organizare a meniurilor pe site, dar și sporturile scoase în prim plan în meniuri sunt criterii importante pentru interfața caselor de pariuri care funcționează ireproșabil.
 • Țara în care locuiești – dacă nu locuiești permanent în România, este esențial să verifici dacă casa de pariuri licențiată de ONJN acceptă jucători și din alte țări. Vezi recomandările noastre de pariuri sportive în UK și Germania.

Cum să te înregistrezi și să beneficiezi de bonusuri

Procesul de înregistrare este simplu și eficient la majoritatea operatorilor de pariuri online din România. Crearea unui cont și completarea formularului durează doar câteva minute, iar efortul depus este proporțional cu beneficiile oferite. Iată, schematic, pașii de urmat la înregistrare.

 1. Completarea formularului de înregistrare, care poate fi structurat diferit în funcție de bookmaker. De exemplu, putem avea datele tehnice (username, parolă, mailul asociat contului), separat de datele generale (nume, prenume, adresă, sex, CNP, țară, nume, număr telefon);
 2. Bifarea acordului privind termenii și condițiile generale ale respectivului operator de pariuri;
 3. Click pentru înregistrare, iar procesul este finalizat. Poți începe jocul;
 4. Opțional, vei primi și un bonus care poate fi introdus fie printr-un cod, fie să fie solicitat prin chatbox sau prin mail. Bonusul poate fi condiționat de o depunere prealabilă, asta dacă nu e vorba de un freebet care să nu necesită o sumă de bani pentru balanța reală a contului.

Întrebări frecvente

Am selectat pentru tine o listă de întrebări pe care le-am auzit constant în discuțiile dintre pariori.

Este jocul de pariuri online sigur și legal?

Jocul este foarte bine reglementat în țara noastră, existând o listă cu toți operatorii ce au primit licență de operare pe teritoriul României. Licența este oferită de Oficul Național pentru Jocuri de Noroc, operatorii fiind nevoiți să respecte toate regulile întocmite de aceștia.

Ce sunt bonusurile de bun venit?

Sunt sume de bani suplimentare pe care un jucător le primește când deschid cont la o casă de pariuri. Sunt forme de fidelizare și pot fi condiționate sau nu de o depunere în prealabil.

Ce evenimente sportive sunt acoperite de pariurile sportive online?

În funcție de casa de pariuri, poți găsi cote pentru aproape orice eveniment te-ai gândi. Vorbim de meciuri inter-cluburi, de meciuri la nivel de naționale, dar și de multe turnee individuale.

Ce reprezintă pariurile live?

Pariurile live sunt acelea care se plasează după începerea unui meci (fotbal, tenis, handbal etc.) și se referă la dinamica jocului. Cotele se schimbă rapid în live.

Ce înseamnă o piață de pariuri?

Este vorba de tipuri de abordări ale jocului sau se referă cum te poți raporta la un eveniment din punctul de vedere al pariurilor. Pentru fotbal există de exemplu Rezultat Final, Handicap Asiatic, Peste/Sub număr de Goluri.

Cum pot beneficia de meciuri în format video la un bookmaker cu licență?

Cei mai mulți dintre operatori oferă stream online pentru clienții care au o balanță de pariuri pozitivă și care sunt logați în contul de jucător. E ca un fel de bonus pentru utilizatorii ideli ai bookmakerului. Cu acest mic așa-zis abonament poți viziona pe foarte multe sporturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *