Case de pariuri online internaționale / din străinătate

Vezi la ce case de pariuri online internaționale poți paria atât din străinătate, cât din România. Îți voi prezenta aici cele mai bune agenții de pariuri sportive pe care le poți folosi atunci când pleci din țară, ce bonusuri poți activa și ce trebuie să iei în considerare când vrei să îți deschizi un cont nou.

Ce trebuie să ai în vedere dacă pleci în străinătate este să joci la o casă de pariuri sportive ce deține licența ONJN și ce activează legal și în țara în care pleci. Pentru a-ți ușura munca, în tabelul de mai jos îți prezint ce variante ai să pariezi online în funcție de țară și ce bonus poți primi acolo. Apasă pe casa de pariuri dorită sau pe bonusul din dreapta ei pentru a-l activa.

Cum știi ce case de pariuri internaționale sunt de încredere?

Există sute de siteuri de pariuri și casino la nivel global. Problema este însă că doar câteva zeci activează legal și chiar și din cele licențiate doar câteva și-au menținut statutul de agenție de top odată cu trecerea anilor. Recomandările de mai sus sunt făcută pe baza următorilor factori:

Reputație consacrată de-a lungul timpului. Nicio casă de pariuri din străinătate nu a fost inclusă dacă nu activează pe piața de cel puțin câțiva ani la nivel mondial și și-a câștigat și păstrat statutul de companie serioasă. Oricând o agenție dovedește a avea probleme cu clienții pe care nu și le rezolvă, o voi scoate din acest top indiferent de cât de atractiv este bonusul de bun venit sau ce reputație a avut acum câțiva ani.

Licență activă. Fiecare companie menționată trebuie să dețină o licență activă din partea ONJN și din partea entității ce reglementează jocurile de noroc din țara respectivă. Spre exemplu, casele de pariuri din UK recomandate sunt licențiate de UKGC (UK Gambling Commission). Dacă o țară nu are un cadru legal prin care companiile internaționale pot obține licență, precum casele de pariuri din Germania, le voi lista doar pe cele ce intenționează să activeze legal atunci când piața de jocuri de noroc va fi reglementată.

Suport clienți. Atunci când ai o problemă cu contul tău, vrei să poți să discuți cu cineva de la acel site cât mai rapid. Cât de ușor este să iei legătura cu suportul de clienți de la fiecare agenție este un alt factor important pe care l-am luat în considerare. Cele mai bune case de pariuri internaționale oferă suport pentru jucători prin chat, e-mail sau telefon aproape non-stop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *